Hollywood report: με ένα τοσοδούλι καυτό σορτσάκι

Hollywood report: με ένα τοσοδούλι καυτό σορτσάκι

Όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό.

Όταν έρχεται το καλοκαίρι και ο ήλιος καίει, οι διάσημες κυρίες δε χάνουν το χρόνο τους, αντίθετα μας δείχνουν τα καλογυμνασμένα τους κορμιά σε κάθε περίσταση. Δείτε μερικά από τα πιο καυτά σορτσάκια των τελευταίων μηνών και απολαύστε τις φωτογραφίες.

Η Selena Gomez είναι μικρή στο μάτι αλλά ιδιαίτερα ανεπτγμένη για την ηλικία της. Το κορίτσι του Bieber φοράει σε μια εκδήλωση του Ιουνίου ένα bra top και δείχνει πως έχει πολύ μέλλον ακόμα.

Η Jessica Hart είναι ένα από τα λίγα μοντέλα με ξεχωριστό στυλ. Φορώντας καυτό τζιν σορτσάκι και all star, η αρραβωνιαστικιά του εγγονού Νιάρχου κάνει βόλτα το σκύλο της και κάνει τα βλέμματα να γυρνούν.

Η Jennifer Lopez δε θέλει ειδικές συστάσεις. Η σέξι Λατίνα δε χάνει ευκαιρία να φορέσει κοντά ρούχα και εφαρμοστά υφάσματα μια και έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της showbiz. Εδώ λανσάρει ένα σύνολο φουλ στο λευκό και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό.

Η Miley Cyrus άφησε τα πλατώ της Hanna Montana και βάλθηκε να μας δείξει όλη τη συλογή από σορτσάκια. Τζιν, υφασμάτινα και σε όλα τα μήκη από κοντά έως ανύπαρκτα, τα ρούχα της διάσημης νεαρής φωνάζουν για προοσοχή και μας δείχνουν κάθε εκατοστό του κορμιού της.

Διαβάστε επίσης:

Η Celine Dion στην πιο σέξι της φωτογράφιση

Με ποια παρουσιάστρια ξεμαλλιάζεται η Rihanna στο internet;