Η Celine Dion στην πιο σέξι της φωτογράφιση

Η Celine Dion στην πιο σέξι της φωτογράφιση

Η 44χρονη τραγουδίστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Πόσο καιρό έχετε να ακούσετε κάτι για το αηδόνι του Hollywood, τη μία και μοναδική Celine Dion που μας τραγουδούσε μερικά χρόνια πίσω «my heart will go on»;

Το νέο τεύχος του περιοδικού V Magazine είναι ιδιαίτερα καυτό, με εξώφυλλο τη Nicole Kidman στην πιο σέξι της φωτογράφιση και τη Celine σε μεγάλα κέφια. «Πιστεύω πως η Adele είναι προΐόν marketing και η εμφάνισή της θα βοηθήσει πολλά κορίτσια να αποδεχτούν αυτό που είναι», λέει η διάσημη τραγουδίστρια και μας κάνει να μυριστούμε ίντριγκα μεταξύ των δύο τραγουδιστριών.

Συνεχίζοντας, η Dion αναφέρεται στο γάμο της που την κρατάει γειωμένη και την έχει σώσει πολλές φορές από λάθος επιλογές και στραβοπατήματα στο χώρο της showbiz. «Nόμιζα πως ζούσα πριν γίνω μητέρα, αλλά τώρα το συναίσθημα δεν περιγράφεται, είναι μοναδικό», λέει όλο ενθουσιασμό για αυτό το ρόλο της ζωής της.
Ποζάροντας για την πιο αισθησιακή της φωτογράφιση εδώ και έξι χρόνια, η Dion φωτογραφίζεται στο σπίτι της στη Φλόριντα και μας αφήνει άναυδους με το φυσικό της κάλος που δε μαρτυρά σε καμία περίπτωση την ηλικία της.

Μπράβο Celine!

Διαβάστε επίσης:
Ντύσου casual chic σαν τη Miranda Kerr μόνο με 120 ευρώ

Hollywood report: η νέα δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς