Η Alessandra Ambrosio πήρε το κορμί της και πήγε Σικελία

Γωγώ Φούντα
Η Alessandra Ambrosio πήρε το κορμί της και πήγε Σικελία

Η 31χρονη καλλονή ταξίδεψε οικογενειακώς στην ιταλική νήσο...

Όλο το καλοκαίρι δε σταμάτησε να περιφέρει το υπέροχο κορμί της στις παραλίες της California, και να μας κάνει, αφενός έξαλλες και αφετέρου να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να γέννησε το δεύτερο παιδί της λίγους μόλις μήνες πριν.

Ο λόγος φυσικά για το supermodel Alessandra Ambrosio, η οποία μάλλον βαρέθηκε τις υψηλές θερμοκρασίες του Miami, και αποφάσισε να βάλει πλώρη για άλλους προορισμούς. Πήρε λοιπόν τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur και τα δύο τους παιδιά, την τετράχρονη Anja και τον 3 μηνών Noah και ταξίδεψαν στη Σικελία.

Η βραζιλιάνα καλλονή καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών της δε σταμάτησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να ποζάρει, δείχνοντας με κάθε ευκαιρία το γυμνασμένο της κορμί, ενώ παρτενέρ της σε όλες σχεδόν τις πόζες ήταν η κόρη της Anja η οποία μάλλον έχει πάρει πολλά από τη διάσημη μαμά της.

Πότε στην παραλία με τα υπέροχα μαγιό τους και πότε σε ένα μανάβικο, μαμά και κόρη ποζάρουν όλο νάζι με την μικρούλα να κλέβει την παράσταση με το ζήλο που επιδεικνύει!

Η διάσημη οικογένεια συνελήφθη και στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στις ΗΠΑ, όπου για ακόμη μία φορά το 31χρονο αγγελάκι της Victoria's Secret παρέδωσε μαθήματα στιλ με μαύρο πουκάμισο και πράσινο παντελόνι. Από το χέρι κρατούσε την μικρή της οι οποία φορούσε κολάν σε animal print, αποδεικνύοντας ότι παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τεσσάρων, έχει την μόδα στο αίμα της!

Διαβάστε επίσης:

Τα αγγελάκια άφησαν για λίγο τα...φτερά τους

Η Alessandra Ambrosio σχεδιάζει για τη Melissa

Η Alessandra Ambrosio φωτογραφίζεται για τα Monsoon