Άντρες με φούστα: Ο Μαζώ θέλει τα πρωτεία!

Άντρες με φούστα: Ο Μαζώ θέλει τα πρωτεία!

Άλλη μία προκλητική επιλογή για την πίστα από τον ανατρεπτικό τραγουδιστή

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης την Παρασκευή στο Thalassa, γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου επέλεξε για άλλη μία φορά να εντυπωσιάσει. Μιας και μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές, ξεχωριστές ή απλά μοναδικές εμφανίσεις θα τολμήσουμε να πούμε πως αυτή τη φορά πολύ απλά δεν εξεπλάγημεν!

Πιο μεγάλη εντύπωση μας έκανε το φωσφοριζέ πράσινο πεντικιούρ του πριν λίγες μέρες παρά η στιλιστική του επιλογή επί πίστας. Κατά καιρούς έχουμε ομολογήσει την αγάπη μας προς ορισμένα αγόρια που το τόλμησαν, ας πούμε όμως πως αυτή τη φορά το outfit δεν του πήγαινε και τόσο. Παρότι προσπάθησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να έρχεται πάντα πρώτος στις ανατροπές, η Φουρέιρα έκλεψε την παράσταση των εντυπώσεων σε ό, τι αφορά τις φούστες τουλάχιστον!

Την είσοδο, βέβαια του Γιώργου Μαζωνάκη ακολούθησε πανικός και αμέτρητα χειροκροτήματα, παρότι πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τα χέρια ακίνητα παρατηρώντας όχι μόνο τη φούστα πάνω από το στενό παντελόνι του αλλά και τα ψηλοτάκουνα ankle boots με πλατφόρμα. Εμείς πάντως αυτό το look δεν το λατρέψαμε ακριβώς μιας και μας έκανε πολύ μονοκόμματο και πιεσμένο. Η φωνή του πάντως χείμαρρος ό, τι και να φορέσει! Εσείς πώς τον βρήκατε;;

Διαβάστε ακόμη:

O Usher κέρδισε την κηδεμονία των δύο του παιδιών

Ο πρίγκηπας Harry είχε μυστικό λογαριασμό στο Facebook

Τα πιο στυλάτα celebrity παιδιά