Οι λαμπερές πρεμιέρες του Σ/Κ και τα τελευταία μπάνια των celebrities

Γωγώ Φούντα
Οι λαμπερές πρεμιέρες του Σ/Κ και τα τελευταία μπάνια των celebrities

Οι διάσημοι φίλοι μας ακόμη ένα Σαββατοκύριακο προτίμησαν να μην... κάτσουν σπίτι!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει προς το τέλος του, ο παραλίες και τα νησιά αδειάζουν σιγά σιγά και τα νυχτερινά μαγαζιά κάνουν πρεμιέρα το ένα μετά το άλλο! Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι celebrities που δε λένε να αποχωριστούν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που επέστρεψαν στις πόλεις και έχουν αρχίσει τα κλασσικά νυχτοπερπατήματα με τον απαραίτητο λουλουδοπόλεμο! Ας δούμε λοιπόν που εντοπίσαμε την ελληνική showbiz το τελευταίο Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού...

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε το νυχτερινό κέντρο Thalassa, με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Ελένη Φουρέιρα να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ανατρεπτικό σχήμα γεμάτο εκπλήξεις. Το παρόν φυσικά έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του εγχώριου star system ανάμεσά τους οι Πάρης Κασιδόκωστας με την αδερφή του Εριέττα Κούρκουλου και την παρέα τους, η Δέσποινα Καμπούρη με το σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, οι κουμπάροι του Γιώργου Μαζωνάκη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Βαγγέλης Μητρογιάννης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Τάμτα, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Κώστας Γκρέκας με τη σύντροφό του Ελένη Βαζούρα, η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ πρεμιέρα είχαμε και στο Θέα όπου εμφανίζονται οι Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Οικονομόπουλος και Κατερίνα Στικούδη.

Και μπορεί η Μύκονος να θεωρείται ο νούμερο ένα προορισμός των stars, ωστόσο φέτος η Ρόδος είναι το νησί που πλημμύρισε celebrities. Εκεί λοιπόν συνεχίζει τις διακοπές της η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μπάμπης Στόκας με την οικογένειά του αλλά και η Δήμητρα Ματσούκα με το νέο της σύντροφο Γιάννη Φιξ. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο ροδίτης και μέλλων μπαμπάς Νίνο τον οποίο τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του με την εγκυμονούσα σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ο γνωστός designer Δούκας Χατζηδούκας εθεάθη σε παραλία της Πάτμου ενώ το μοντέλο και ηθοποιός Εύα Λάσκαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Τσιώρη στον Μητροπολιτικό Ναό της Μυκόνου. Τέλος, το ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η παράσταση Όρνιθες στο Ηρώδειο με πρωταγωνιστή το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Εκεί λοιπόν είδαμε τον Θοδωρή Αθερίδη με την Σμαράγδα Καρύδη, το Γρηγόρη Βαλτινό, το Γιώργο Βαρδινογιάννη και την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ραντεβού το επόμενο... φθινοπωρινό Σ/Κ!

Διαβάστε επίσης:

Πού βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε;

Ποιος Έλληνας star έβαψε τα νύχια του πράσινο φωσφοριζέ;

H διατροφή της Δέσποινας Βανδή για κορμί λαμπάδα