Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!

Γωγώ Φούντα
Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!

Δεν είναι μόνο η Shakira με τον Pique που την πάτησαν!

Kαι εκεί που όλοι έβλεπαν το ερωτευμένο ζεύγος Shakira-Gerard Pique και ζήλευαν τον έρωτα και την ευτυχία τους, κάποιος μάλλον τους μάτιασε και τους έβαλε σε μεγάλα μπλεξίματα! Συγκεκριμένα, ο κόσμος της showbiz έχει γίνει άνω κάτω με το φημολογούμενο sex tape του διάσημου ζευγαριού το οποίο δείχνει τη λατίνα star να... περιποιείται ιδιαιτέρως το ποδοσφαιριστή σύντροφό της! Το video δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα και μάλλον ούτε πρόκειται καθώς οι ενδιαφερόμενοι δεν σκοπεύουν να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά μας έδωσε μία ωραιότατη αφορμή να θυμηθούμε ανάλογες περιπτώσεις και άλλων πλούσιων, διάσημων και... kinky!

H Kim Kardashian, ναι ναι η ανεπάγγελτη superstar, πριν από τον Kanye West και το σύζυγό της, για 72 ημέρες, Chris Humphries, διατηρούσε δεσμό με τον αμερικανό ράπερ Ray J. O έρωτάς τους ήταν τόσο θυελλώδης που είχαν αποφασίσει να τον κάνουν και... ταινία! Δυστυχώς το εν λόγω video διέρρευσε δίνοντας νέα ώθηση στην καριέρα της Kim και κάνοντάς την μία από τις πιο hot stars παγκοσμίως. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε τι καριέρα είχε ακριβώς στο μυαλό της η reality star, αλλά σίγουρα όχι καθηγήτριας πανεπιστημίου!

Μία άλλη κυρία που την... πάτησε, ήταν και η διάσημη κληρονόμος Paris Hilton. 1 Νight With Paris λεγόταν το sex tape, το οποίο προκάλεσε ποικίλα σχόλια, γέλια και έκανε την πλούσια οικογένεια της άτακτης κληρονόμου να κλειστεί στην έπαυλή της για μήνες. Όπως ακριβώς συνέβη και με την Κim, η καριέρα της Hilton, η όποια καριέρα τελοσπάντων, εκτοξεύτηκε προσθέτοντας απλά κάποια επιπλέον μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό καθώς τριγυρνούσε σαν περιφερόμενος θίασος από δω κι από κει!

Μία star, που μπορεί να είναι σέξι, δίμετρη και κουκλάρα αλλά είναι ίσως και ο τελευταίος άνθρωπος που περιμέναμε να δούμε σε ιδιαίτερες και ίσως λίγο αλλόκοτες στιγμές, ήταν η Charlize Theron. Το sex tape της διάσημης ηθοποιού διέρρευσε λίγους μόλις μήνες πριν και την δείχνει σε μία κατάσταση αμόκ και έκστασης, περιτριγυρισμένη από... μεταμφιεσμένους άντρες. Τώρα αν αυτό είναι αλήθεια ή απλώς μία καλοστημένη φάρσα, δεν θα το μάθουμε ποτέ! Και μπορεί για την Theron ακόμη να αναρωτιόμαστε, για τη συνάδελφό της και εξίσου σέξι Scarlett Johansson, δυστυχώς δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Η ξανθιά ηθοποιός λοιπόν, είχε τη φαεινή ιδέα να τραβήξει κάποιες γυμνές της πόζες, χωρίς φυσικά να φανταστεί η συνέχεια. Όλοι θαυμάσαμε τον εσωτερικό πλούτο της Scarlett, ακόμη και αυτόν που δεν έχει δείξει σε ταινίες της, η ίδια έχασε τον ύπνο της και φυσικά κινήθηκε νομικά. Πάντως στην καριέρα της υποπτευόμαστε ότι δεν έκανε καθόλου κακό!

Ποια λατίνα και σέξι ξεχάσαμε; Μα φυσικά την Jennifer Lopez. Tη star που παντρεύεται, χωρίζει, ξαναπαντρεύεται και κάπου στο ενδιάμεσο κάνει και παιδιά. Η J. Lo. λοιπόν, κάποτε ήταν παντρεμένη με τον άσημο αλλά εντυπωσιακό Ojani Noa. Ο Noa λοιπόν, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη φήμη και τα χρήματα της συζύγου του, την απείλησε ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα video στο οποίο η star αυτοικανοποιείται! Η Lopez αντέδρασε αστραπιαία, τον έσυρε στα δικαστήρια και εξασφάλισε περιοριστικούς όρους που θα του απαγόρευαν να κάνει οτιδήποτε με τα συγκεκριμένα video. Aυτά παθαίνουν όσες όποιον γνωρίζουν τον παντρεύονται!

Η Blake Lively, μπορεί να είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που κοιτάει την καριέρα της, το σπιτικό της και τον αγαπημένο της, αλλά κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν κυριολεκτικά την καίνε καθώς την απεικονίζουν όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της! Η star του Gossip Girl, μέσω της εκπροσώπου της αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών και το θέμα ληξε εκεί...

Διαβάστε επίσης:

Shakira: «Δεν υπάρχει καλύτερο μακιγιάζ από ένα μεγάλο χαμόγελο»

Kim Kardashian: Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kanye West, χαρίζει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα