Geri Halliwell- Russell Brand: Το νέο ειδύλλιο της showbiz (;)

Geri Halliwell- Russell Brand: Το νέο ειδύλλιο της showbiz (;)

Μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι φήμες οργιάζουν

Και οι δύο είναι διάσημοι για τις πληθωρικλες τους προσωποικότητες, αλλά και για τις προσπάθειές τους να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Russell Brand να είναι ζευγάρι με την Geri Halliwell, μετά την συνάντησή τους στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μάλιστα, ο ενθουσιασμός του κωμικού για την pop τραγουδίστρια είναι τόσο μεγάλος που λέγεται ότι, για χάρη της, παράτησε την σύντροφό του, τους τελευταίους μήνες, Isabella Brewster.

Ο 37χρονος και η 40χρονη πρώην Spice Girl έχουν εντοπιστεί, τον τελευταίο καιρό, πολλές φορές σε ρομαντικές εξόδους, με πιο χαρακτηριστική την εξόρμησή τους, του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Hampton Court Palace του Surrey, όπου μαζί ήταν και η κόρη της Halliwell, Bluebell.

Πηγή της εφημερίδας Sun αναφέρει: «Τα πράγματα μεταξύ των δύο σοβαρεύουν. Είναι κανονικό ζευγάρι πλέον. Είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά γνωρίστηκαν καλύτερα κατά τη διάρκεια των προβών για τους Ολυμπιακούς. Ο Brand εντυπωσιάστηκε τόσο από την επαφή του με την Halliwell που είπε: "Έχω ερωτευτεί την Geri Halliwell- τα πάντα είναι όπως ακριβώς θα έπρεπε"».

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε ρομαντικό ραντεβού στο Hamstead Heath μερικές μόνο ημέρες μετά τους Ολυμπιακούς, με τους fans και των δύο να μοιράζονται στο Twitter τις εντυπώσεις τους. «Μόλις πέρασα κάνοντας jogging δίπλα από τον πανύψηλο Russell Brand και την θεόκοντη Geri Halliwell», έγραψε ένας από αυτούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Russel Brand: ριάλιτι ο εθισμός του στην ηρωίνη
Ποια διάσημη τραγουδίστρια προέβη σε... αποκαλύψεις;
Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;