Robert Pattinson: Η Kristen Stewart τον ικετεύει να συναντηθούν. Αυτός τι απαντάει;

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson: Η Kristen Stewart τον ικετεύει να συναντηθούν. Αυτός τι απαντάει;

Mετά τη συνάντηση σειρά έχει η... συγχώρεση;

Μπορεί να τον απάτησε, μπορεί να τον εξέθεσε δημοσίως αλλά μάλλον ο Robert Pattinson έχει χρυσή καρδιά, καθώς έπειτα από βδομάδες απολογιών, δραμάτων, δακρύων και συνεντεύξεων, ο απατημένος γόης αποφάσισε να συναντήσει από κοντά την πέτρα του πιο juicy σκανδάλου των τελευταίων χρόνων στο Hollywood, Kristen Stewart.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι πέρασε μία ολόκληρη ώρα μιλώντας στο τηλέφωνο, ενώ ο Pattinson άφησε να εννοηθεί ότι ίσως και να συγχωρήσει τη γυναίκα που τον πλήγωσε τόσο πολύ.

Στενός φίλος του star αποκαλύπτει: «Η Kristen ικέτεψε τον Rob να συναντηθούν από κοντά και εκείνος συμφώνησε. Είναι φανερό ότι έχει μετανιώσει για όλα. Εκτός των άλλων, ο Rob την λυπάται, καθώς εκτός από τη διάλυση της σχέσης τους έχει να αντιμετωπίσει και το μίσος του κόσμου που τη θεωρεί πλέον χειρότερη και από εγκληματία»!

Τη χαριστική βολή, εξαιτίας και της οποίας ο Pattinson πήρε επιτέλους την απόφαση να συναντήσει την πρώην αγαπημένη του, ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου και κυρίως κάποια μπλουζάκια τα οποία φορούσαν fans του Twillight και τα οποία έγραφαν πάνω «Kristen Stewart is a Trampire»!

Αυτό λοιπόν οδήγησε στο περιβόητο τηλεφώνημα το οποίο έκανε τόσο χαρούμενη την Kristen και τον Rob να σκέφτεται σοβαρά να τη συγχωρήσει με τους δικούς του φυσικά όρους τους οποίους και έσπευσε να ξεκαθαρίσει. Μάλιστα, συζήτησαν και το μέρος στο οποίο θα συμβεί η μεγάλη συνάντηση με τον Pattinson να προτιμά το σπίτι της καλής του φίλης Reese Witherspoon στο οποίο είχε καταφύγει και τις πρώτες μέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.

Λέτε τελικά αυτοί οι δύο να είναι και πάλι μαζί; Πάντως η πρόσφατη εμφάνιση του Pattinson φορώντας τα γυαλιά ηλίου της πρώην του, γέννησε πολλές απορίες και ερωτηματικά... Τυχαίο;

Διαβάστε επίσης:

Celebrity «κέρατο».Ποιο σας συγκλόνισε τελικά περισσότερο;

Με ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού ο Rοbert Pattinson;

Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!