Σπυρόπουλος-Τσιμτσιλή: Η άγνωστη σχέση τους

Σπυρόπουλος-Τσιμτσιλή: Η άγνωστη σχέση τους

Μια γνωριμία από το 2006

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν και φαινομενικά είναι δύο άνθρωποι που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κύκλους, στην πραγματικότητα υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι.

Πίσω στο 2002, ο Κώστας είχε μόλις γνωρίσει την ηθοποιό και πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Ασλάνογλου. Τέσσερα χρόνια μετά, το 2006 στην παρέα των στενών φίλων της Μαρίνας, μεταξύ άλλων, προστίθεται και άλλο ένα μέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κάποιοι φίλοι της Μαρίνας, η Σταματίνα και το ζευγάρι, έγιναν αυτό που λέμε κολλητή παρέα. Για τα επόμενα δύο χρόνια η παρέα συναντιόνταν σχεδόν καθημερινά, μέχρι που σιγά σιγά σκορπίστηκε. Ο Κώστας που ήταν καλεσμένος την Τρίτη στην εκπομπή "Fthis" στον Αντ-1, είχε να συναντηθεί με τη Σταματίνα εδώ και δύο χρόνια και στα διαλείμματα οι δύο "πρώην" φίλοι θυμήθηκαν τις παλιές εποχές.

Από την επόμενη εβδομάδα, η εκπομπή αλλάζει και μέρος και ώρα. Η νέα ώρα προβολής είναι στις 5 το απόγευμα, ενώ τα γυρίσματα θα μεταφερθούν, από το κτήριο του καναλιού στο Μαρούσι, στο studio ΚΑΠΑ, στα Σπάτα.