Τα σκάνδαλα που εκθέτουν τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι

Τα σκάνδαλα που εκθέτουν τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι

Εκτός από το πιο πρόσφατο στο Βέγκας, το παρελθόν του πρίγκιπα είναι γεμάτο ιστορίες που προκάλεσαν

Ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου έχει, από τα χρόνια της εφηβείας του, ακόμα, την φήμη του «κακού παιδιού» αφού το πρόσφατο σκάνδαλο όπου κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες του από πάρτι- όργιο στο Λας Βέγκας δεν είναι το πρώτο του. Και σίγουρα δεν είναι το χειρότερο. Ας δούμε μερικά μόνο από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον 27χρονο πρίγκιπα.

2001- Στην οικογενειακή έπαυλη του Highgrove, ο 16χρονος -τότε- πρίγκιπας «συνελήφθη» από paparazzi να καπνίζει μαριχουάνα. Εκπρόσωπος του παλατιού, αργότερα, επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας ότι ο Χάρι «έχει πειραματιστεί με το συγκεκριμένο ναρκωτικό και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είναι, σε καμία περίπτωση, μόνιμος χρήστης». Λίγες μέρες αργότερα, ο Χάρι εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης.

2003- Δύο χρόνια μετά το μεγάλο σκάνδαλο με την μαριχουάνα, ο Χάρι βρέθηκε, ξανά, στο προσκήνιο όταν μία πρώην καθηγήτριά του από το φημισμένο κολλέγιο Eton ισχυρίστηκε ότι η διεύθυνση του κολλεγίου της είχε ασκήσει πιέσεις να βοηθήσει τον γαλαζοαίματο να αντιγράψει στις εξετάσεις. Η Sarah Forsyth ισχυρίστηκε ότι η ίδια έκανε όλη την δουλειά για τον πρίγκιπα σε μία εργασία εικαστικών την οποία ο Χάρι παρέδωσε σε εξετάσεις που του εξασφάλισαν την είσοδό του στην στρατιωτική ακαδημία Sandhurst. Ο δικηγόρος της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι είχε βιντεοκασέτες που αποδείκνυαν το σκάνδαλο, δήλωσε ότι ο νεαρός πρίγκιπας έλεγε γεμάτος περηφάνια στους φίλους του τον τρόπο που πέρασε τις εξετάσεις. Εκπρόσωπος του παλατιού τότε δήλωνε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν έξαλλος με τους ισχυρισμούς, ότι οι βιντεοκασέτες ήταν θολές και χωρίς ήχο και ότι ο ίδιος πίστευε ότι ο Χάρι ήταν αθώος.

2005- Κανείς δεν θα ξεχάσει το κοστούμι του Χάρι στο Halleween εκείνης της χρονιάς: μία στολή ναζί. Αφού ο Χάρι φωτογραφήθηκε φορώντας την στολή, με την σβάστικα περασμένη στο μπράτσο του, τα tabloids οργίασαν. Η Sun κυκλοφόρησε με εξώφυλλο της φωτογραφίας και την λεζάντα: «Χάρι, ο Ναζί». Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα επικοινωνίας του πρίγκιπα Καρόλου κυκλοφόρησε, εκ μέρους του Χάρι δήλωση σχετικά με το περιστατικό: «Λυπάμαι πολύ αν προσέβαλλα ή ντρόπιασα κάποιον με την πράξη μου. Ήταν μία κακή επιλογή κοστουμιού και ζητάω συγνώμη».

2005- Την ίδια χρονιά, μερικές μέρες αργότερα, ο Χάρι έχασε την ψυχραιμία του με ένα paparazzi έξω από club του Λονδίνου. Ο πρίγκιπας επιτέθηκε στον φωτογράφο και, λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του δήλωνε ότι αυτό που έκανε ο Χάρι ήταν να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Από την πλευρά του, πάλι, ο φωτογράφος δήλωνε «ο πρίγκιπας βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του και μου επιτέθηκε την ωρα που εγώ τραβούσα φωτογραφίες. Η βάση της φωτογραφικής μου μηχανής με χτύπησε, και σκίστηκε το κάτω χείλος μου».

2007- Δύο χρόνια μετά το περιστατικό με τον paparazzi, ένα δεύτερο παρόμοιο περιστατικό ακολούθησε. Αυτή την φορά, όμως, αντί να φύγει, μετά την επίθεσή του σε φωτογράφο, ο πρίγκιπας συνέχισε να τον κυνηγάει στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, μέχρι που έπεσε κάτω. Ο φωτογράφος, σχολίασε σχετικά με το περιστατικό: «Προφανώς δεν του αρέσουν οι paparazzi. Εάν δεν ήταν μεθυσμένος, θα είχε διατηρήσει την ισορροπία του αλλά, εξαιτίας του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, έπεσε».

2008- Ποιος θα ξεχάσει το «σνιφάρισμα της βότκα;». Όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρίγκιπα, με την παρέα του, να σνιφάρει βότκα ο εκπρόσωπός του αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, δηλώνοντας ότι επρόκειτο για «προσωπικό ζήτημα του πρίγκιπα».

Διαβάστε ακόμα:

Γδύθηκαν στο internet για να υποστηρίξουν τον (γυμνό) πρίγκιπα Χάρι
Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!
Ο πρίγκηπας Harry είχε μυστικό λογαριασμό στο Facebook

DPG Network