A! Ρε βούρτσα που πάει χαμένη στην ΕΤ3...

A! Ρε βούρτσα που πάει χαμένη στην ΕΤ3...

Παρ'ολίγο... «Έγκλημα στο Μέικ απ» στην ΕΤ3!

Η είδηση ευρηματική αν μη τι άλλο! Μία μακιγιέζ της ΕΤ3 καταγγέλλει πως δημοσιογράφος του δελτίου της επιτέθηκε και τη χτύπησε με τη... βούρτσα χτενίσματος! Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις αρχές Αυγούστου αλλά έγινε γνωστό μετά την καταγγελία της μακιγιέζ στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης.

Η δημοσιογράφος απαξίωνε και κορόιδευε διαρκώς τη δουλειά της μακιγιέζ λέγοντας ότι «η ίδια βάφεται μόνη της και γι' αυτό βγαίνει όμορφη»! Ο καβγάς σύμφωνα με την καταγγελία έγινε όταν η δημοσιογράφος άκουσε τα κολακευτικά σχόλια προς τη μακιγιέρ για το μακιγιάζ που έκανε στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 και βγήκε πολύ φωτογενής και όμορφη! «Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Με έβριζε χυδαία και ταυτόχρονα με χτυπούσε στο κεφάλι με τη ξύλινη βούρτσα»! καταγγέλλει η μακιγιέζ! Το κανάλι όλο, κοντρόλ, πλατό, γραφεία, είσοδος, αναστατώθηκε! Η μακιγιέζ πήγε στο νοσοκομείο (μα τι βούρτσα ήταν επιτέλους αυτή; Πέτρινη) και η υπόθεση... απασχολεί και την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης!
Τώρα μη μπαίνουν ιδέες σε όλες τις τηλεστάρλετ και κοιτάζουν με νόημα βούρτσες, χτένες, τσιμπιδάκια, φουρκέτες, τσιμπιδάκια φρυδιών, σεσουάρ, πιστολάκια ισιώματος και από τα άλλα για μπούκλες. Και να αφήσουν τις λακ κάτω αμέσως γιατί μπορούν ακόμα και να τυφλώσουν!

Και σου λέει τώρα έγραφε η Αγκάθα Κρίστι το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»! Σιγά την φαντασία! Αντί να γράψει το «Έγκλημα στο Μέικ απ» και το «Φόνοι στο κομμωτήριο» ή το «Ποιος σκότωνε κάτω απ την κάσκα στεγνώματος»!