Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Οι αρχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες

Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα meeting των καλλιτεχνών με την δημιουργική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μεγάλη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη μουσική βιομηχανία. Ο γνωστός Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης, ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα και φροντίζει, ώστε τίποτε να μην πάει λάθος τη μεγάλη βραδιά. Άλλωστε σε μια τόσο πολυπρόσωπη συναυλία είναι σημαντικό να έχει ρυθμιστεί μέχρι και η τελευταία μικρή λεπτομέρεια.

Οι πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν μέσα στον Ιούλιο, στα γραφεία της εταιρίας spicy. η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Μαντώ, ο ΝΙΝΟ και ο Θάνος Πετρέλης έκαναν ξεχωριστά ραντεβού με την ομάδα του Φωκά, ρυθμίζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Οι συναντήσεις με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Μαζωνάκη έγιναν στη Γλυφάδα.

Τα πρώτα ραντεβού ήταν περισσότερο αναγνωριστικά. Θα χρειαστούν περισσότερες συναντήσεις για να αποφασίσουν, ποια τραγούδια θα επιλέξει ο κάθε καλλιτέχνης, πώς θα στηθεί στη σκηνή, αλλά και κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις. Ο Φωκάς και η ομάδα του, υπόσχονται ένα υπερθέαμα το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε τον περιμένουν πολλές ώρες δουλειάς και προβών.

Οι τιμές των εισιτήριων ξεκινούν από 10 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε, είτε ηλεκτρονικά, είτε από προεπιλεγμένα σημεία πώλησης. Πληροφορίες στο www.spicymusic.gr