Elizabeth Olsen: Φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για... τις παρθένες!

Elizabeth Olsen: Φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για... τις παρθένες!

Με αφορμή τη νέα της ταινία Liberal Arts

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η νέα ταινία της Elizabeth Olsen, "Liberal Arts" κυκλοφορεί στους κινηματογράφους κι εκείνη δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο φθινοπωρινό τεύχος του Bullett magazine και φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η 23χρονη ηθοποιός, δείχνει μαγευτική φορώντας ένα λευκό Chanel dμε κοσμήματα Dior και ποζάρει για τον Jeff Bark με μία ροζ περούκα, σε ένα πολύχρωμο ονειρικό σκηνικό για την 8η έκδοση "Volume 8: The Romance Issue."

Στην ταινία ο χαρακτήρας που υποδύεται, μία νεαρή και άβγαλτη κοπέλα, προσφέρει την παρθενιά της σε έναν 35 χρονο άντρα. Τι λέει εκείνη γι αυτό;

«Το να είσαι 35 και να παίρνεις την παρθενιά ενός κοριτσιου; Είναι τρελλό! ... Αν ήμουν εγώ ένας ώριμος άντρας και έβλεπα μία συνομίληκή μου να μην ξέρει και τόσα για τον εαυτό της θα το έβρισκα εντελώς αντιερωτικό, γιατί όταν το κάνεις για το σεξ, το σεξ υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι και πολύ ωραίο. Όταν όμως βλέπω μία γυναίκα από τα 40 και πάνω σκέφτομαι: Θεέ μου, ξέρει πολλά. Μια μέρα θα με έχουν θελήσει κι εμένα τόσο όσο εκείνη!»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το να είμαι μόνη μου, με έκανε να εκτιμήσω τα πράγματα που μου χρειάζονται για να ολοκληρωθώ. Μερικές φορές, όταν έχω σχέση, ενθουσιάζομαι τόσο με το να είμαι φύρω από εκείνο το άτομο που ξεχνώ να απολαμβάνω τα πράγματα που με κάνουν χαρούμενη καθημερινά. Η' τουλάχιστον έτσι έκανα. Είμαι τόσο διαφορετική τώρα από ό, τι ήμουν πριν 2 χρόνια».

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart: Η προφητική συνέντευξη στην οποία λίγοι έδωσαν σημασία

Pink: «Όχι απλά ήμουν ναρκομανής αλλά και βαποράκι»!