Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει στην σημερινή πρεμιέρα;

Δέσποινα Βανδή: Τι θα φορέσει στην σημερινή πρεμιέρα;

Οι λεπτομέρειες και οι σχεδιαστές των ρούχων

Σήμερα είναι η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο Ποσειδώνειο και μπορεί οι πόρτες να ανοίγουν για τον κόσμο το βράδυ, όμως οι ετοιμασίες, οι πρόβες και το fitting των ρούχων, έχουν αρχίσει εδώ και μέρες.

Η Δέσποινα με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, που εδώ και χρόνια επιμελείται τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας, σε φωτογραφήσεις και πρεμιέρες, μέχρι τελευταία στιγμή δοκίμαζαν ρούχα. Για την ακρίβεια οι τελικές επιλογές των ρούχων τελείωσαν χθες το βράδυ κατά τις 3 τα ξημερώματα. Η Δέσποινα τελικά θα φορέσει στην πρώτη εμφάνιση, ένα φόρεμα Dimitris Petrou. Μια μακριά "μετάλικ" τουαλέτα με ιριδισμούς σε μεταλλικούς τόνους και παπούτσια Ioannis Giamouridis. Στη δεύτερη της εμφάνιση, θα φορά ένα φόρεμα της Maria Patelis. Είναι ένα μακρύ λευκό φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος από μεταξωτό ζέρσεϊ. Για την τρίτη της εμφάνιση, στο λαϊκό πρόγραμμα, θα φορά ένα κοντό κρυστάλλινο φόρεμα, σε αποχρώσεις του χρυσοκίτρινου, Vrettos Vrettakos.

Η Δέσποινα με την Αλεξάνδρα θέλησαν να δοκιμάσουν μόνο Έλληνες σχεδιαστές και ρούχα σε απλές μίνιμαλ γραμμές, με τα υφάσματα να κάνουν τη διαφορά.
Τα ρούχα και τα χρώματα παραπέμπουν και λόγω εποχής, στο καλοκαίρι, ενώ κάποια στιγμή στο τέλος του Φθινοπώρου, θα αλλάξει τις εμφανίσεις της.
Άλλη μια εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Δέσποινα.


Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά του;

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου