H Adele μας την έσκασε και παντρεύτηκε κάτω από τη μύτη μας

H Adele μας την έσκασε και παντρεύτηκε κάτω από τη μύτη μας

Το διάσημο κορίτσι είναι μία ευτυχής σύζυγος και μέλλουσα μαμά.


UPDATE: Τελικά η τραγουδίστρια έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί του γάμου της και μάλιστα πολύ "άμεσα". Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της στο twitter έγραψε: "Δεν είμαι παντρεμένη.... zzzzzz".

Τελικά φαίνεται πως όταν θέλει κάποιος να κρυφτεί, ακόμα κι αν είναι star πρώτης γραμμής μπορεί να το κάνει. Ο λόγος για την πολυαγαπημένη που μας την «έφερε» για δεύτερη φορά καθώς όχι μόνο έκρυψε την εγκυμοσύνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα κρατώντας την επτασφράγιστο μυστικό, αλλά έκανε το ίδιο και με το γάμο της.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, θα φέρει στον κόσμο το μωρό της τον επόμενο μήνα και έτσι φρόντισε να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να σφραγίσει τη σχέση της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Οι δύο ερωτευμένοι, Αdele και Simon Konecki εθεάθησαν να περπατούν τρισευτυχισμένοι στους δρόμους του Λονδίνου, ενώ η τραγουδίστρια φορούσε στο χέρι βέρα που έκανε τις φήμες για γάμο να φουντώσουν.

Πάντως εάν περιμένετε καινούργιο δίσκο από το κορίτσι θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς αυτόν τον καιρό η Adele θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο νέο της μέλος.

Άντε και καλά γεννητούρια!
Διαβάστε επίσης:

Το πολυκατάστημα Harrods μας παρουσιάζει τα 10 καλύτερα φορέματα του φετινού χειμώνα

Ντύσου casual chic σαν τη Miranda Kerr μόνο με 120 ευρώ