H Liberty Ross μόνη και χωρίς την βέρα της: Η έξοδος που συζητήθηκε

H Liberty Ross μόνη και χωρίς την βέρα της: Η έξοδος που συζητήθηκε

Έχει χωρίσει, τελικά, με τον Rupert Sanders;

Μπορεί η ίδια, μετά το σκάνδαλο του συζύγου της με την Kristen Stewart να αρνείται να κάνει οποιουδήποτε είδους δήλωση, αυτό όμως δεν σταματάει την Liberty Ross να τα πει όλα με τις πράξεις της.

Χθες, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες, ντυμένη στα μαύρα, και κρατώντας μία μεγάλη, κατακόκκινη day bag. Αυτό, όμως, στο οποίο όλοι επικεντρώθηκαν ήταν ότι το 33χρονο supermodel και ηθοποιός δεν φορούσε την βέρα του. Την περασμένη εβδομάδα, στο blog που διατηρεί στο site της βρετανικής Vogue η Ross δημοσίευσε, χωρίς περαιτέρω σχόλια, την φωτογραφία ενός κόνδορα, που πετούσε ελεύθερος.

Από την μεριά του συζύγου της, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού ο 41χρονος Sanders δεν έχει αποχωριστεί στιγμή την βέρα του, ενώ οι φίλοι του δηλώνουν ότι ο σκηνοθέτης δεν έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να σώσει τον γάμο του. Η Ross, πάντως, σύμφωνα με τον περιβάλλον της, δεν είναι σαφής σχετικά με το εάν επιθυμεί να τα ξαναβρεί με τον σύζυγό της ή όχι. Πηγή είπε την περασμένη εβδομάδα στο US Weekly: «Μιλάει και βλέπει τον Rupert μόνο για τα παιδιά, αλλά, όσον αφορά τον γάμο τους, ακόμα επεξεργάζεται το τι έχει συμβεί».

Διαβάστε ακόμα:

Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!
Liberty Ross: η πιο καλοντυμένη απατημένη του Hollywood
Liberty Ross: 'Οχι, θα κάτσει να σκάσει