Nαρκωτικά κυκλοφορούσαν στο πάρτι του Harry: Νέα καυτή μαρτυρία

Γωγώ Φούντα
Nαρκωτικά κυκλοφορούσαν στο πάρτι του Harry: Νέα καυτή μαρτυρία

Έκανε χρήση ο πρίγκιπας ή προτίμησε μόνο να... βγάλει τα ρούχα του;

To παλάτι του Buckingham περνάει δύσκολες ώρες και δεν ευθύνεται κανείς άλλος γι' αυτό, εκτός από τον άτακτο πρίγκιπα Harry και τις... γυμνές του περιπέτειες. Ένα ολόκληρο έθνος έχει γίνει άνω κάτω με τα καμώματά του ενώ καθημερινά νέες πληροφορίες και λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πάρτι οργίων στο οποίο συμμετείχε ο πρίγκιπας.

Οι πιο πρόσφατες λοιπόν, κάνουν λόγο για την ύπαρξη παράνομων ουσιών στην αμαρτωλή σουίτα στο Las Vegas και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης. Άτομο το οποίο βρέθηκε στο περιβόητο πάρτι, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα: «Τα πράγματα ξέφυγαν εκείνο το βράδυ στη σουίτα του Harry. Όλοι έπιναν ασταμάτητα και αρκετοί από αυτούς έκαναν και χρήση ναρκωτικών. Oι περισσότεροι σνίφαραν κοκαΐνη»!

Η εν λόγω μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας μόλις δύο μέρες μετά την κυκλοφορία φημών ότι κάτι τεράστιο και άκρως σκανδαλώδες πρόκειται να γίνει γνωστό και το οποίο θα φέρει τη βασιλική οικογένεια σε πραγματικά δύσκολη θέση.

Και ο αυτόπτης μάρτυρας συνεχίζει τις γλαφυρές περιγραφές: « Κάποιοι από τους καλεσμένους έφτασαν ήδη «φτιαγμένοι» είτε από παραισθησιογόνα μανιτάρια είτε από χασίς. Τα ναρκωτικά κυκλοφορούσαν ελεύθερα και οι περισσότεροι δε δίσταζαν να κάνουν χρήση ακόμα και μπροστά στην κάμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα τον Harry να παίρνει οτιδήποτε αλλά ομολογώ ότι δεν ήμουν μαζί του συνέχεια».

Νέα μπλεξίματα για την Ελισάβετ και την οικογένειά της. Η αλήθεια είναι ότι ο Harry δεν είναι τόσο αφελής ώστε να κάνει χρήση εφόσον ξέρει ότι όλες οι κινήσεις του καταγράφονται. Βέβαια κανείς δεν περίμενε ότι θα γλεντούσε και ολόγυμνος μπροστά στις κάμερες... Αναμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Τα σκάνδαλα που εκθέτουν τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι

Γδύθηκαν στο internet για να υποστηρίξουν τον (γυμνό) πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκηπας Harry είχε μυστικό λογαριασμό στο Facebook