Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον... πρώην της!

Γωγώ Φούντα
Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον... πρώην της!

Το supermodel άφησε τις καταχρήσεις στο παρελθόν και δείχνει καλύτερη από ποτέ...

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο ήρεμη από ποτέ εμφανίστηκε το supermodel Kate Moss, η οποία εθεάθη στη Γαλλική Ριβιέρα όπου είναι και ο επόμενος σταθμός των διακοπών της μετά το Sain Tropez, με την κόρη της Lila Grace, το σύζυγό της Jamie Hince και τον... πρώην της και πατέρας της Lila Grace, Jefferson Hack.

Το διάσημο μοντέλο και γνωστό party animal, σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και να αφήσει πίσω την άγρια ζωή και τις καταχρήσεις. Μάλιστα μεγάλο ρόλο σε αυτή της την απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι επιθυμεί να γίνει σύντομα μητέρα για δεύτερη φορά.

Ομολογουμένως, αν η Kate των καταχρήσεων και της άσωτης ζωής έδειχνε εντυπωσιακή μία φορά, η νέα βελτιωμένη, υγιής και ήρεμη έκδοσή της, δείχνει δέκα. Μάλιστα, ακόμα και ο πατέρας του supermodel μίλησε πρόσφατα για την τεράστια αλλαγή της κόρης του: «Όλοι χρειάζονται μία αλλαγή στη ζωή τους. Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει τη ζωή της Kate, με τα πάρτι και τα ξενύχτια, κάποια στιγμή τα βαριέται όλα αυτά και αναζητά άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι ο γάμος με τον Jamie της έχει κάνει μεγάλο καλό».

Μάλιστα, ο Jamie Hince είναι και ο άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την καλή του να κόψει το τσιγάρο και γενικότερα να κόψει τις κακές συνήθειες. Πάντως, η χθεσινή της εικόνα είναι μία αρκετά καλή αρχή, καθώς η διαφορά ήταν αισθητή, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι πρώην και νυν συνυπήρχαν στο ίδιο σκάφος και μάλιστα ειρηνικά.

Μπράβο πολιτισμός...

Διαβάστε επίσης:

Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

Η υπέροχη, ατμοσφαιρική φωτογράφηση της Kate Moss για το Love Magazine

Ποια διάσημη κυρία ασχολείται στον ελεύθερό της χρόνο με την αστροφυσική;