Διάσημοι έρωτες που γεννήθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό

Γωγώ Φούντα
Διάσημοι έρωτες που γεννήθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό

'Η αλλιώς οι Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ του εξωτερικού!

Οι μεγαλύτεροι συνήθιζαν να λένε ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά και ίσως τις περισσότερες φορές να είχαν και δίκιο. Στην περίπτωση όμως των star του Hollywood, τα πράγματα αλλάζουν και οι κανόνες είναι εντελώς διαφορετικοί. Αυτό ίσως να οφείλεται στη διαφορετική φύση του επαγγέλματος αλλά και στο καλλιτεχνικό ταπεραμέντο των διάσημων ηθοποιών οι οποίοι δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τη λογική και την εγκράτειά τους. Άλλωστε, δεν υπάρχει ωραιότερη και πιο ζουμερή εικόνα για τα διεθνή μέσα, από δύο superstars oι οποίοι είναι μαζί και στη ζωή. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τους πιο χαρακτηριστικούς έρωτες που γεννήθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό και σας τους παρουσιάζουμε...

Brad Pitt-Angelina Jolie: Όταν το 2004 ανακοινώθηκε ότι οι δύο μεγάλοι star θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Mr and Mrs Smith», φίδια έζωσαν την τότε σύζυγο του ωραίου Brad, Jennifer Aniston. Το feeling της αγαπημένης Jen επαληθεύτηκε, καθώς η Jolie επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη φήμη της αντροχωρίστρας που κουβαλά, και κυριολεκτικά έκλεψε τον Brad μέσα από τα χέρια της ελληνοαμερικανίδας συζύγου του. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και σε πείσμα όσων υποστήριζαν ότι δεν θα κρατήσει, οι δυο τους, 8 χρόνια, και 6 παιδιά μετά είναι ακόμα μαζί και αγαπημένοι.

Javier Bardem-Penelope Cruz: Μπορεί να γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, καθώς κατάγονται και οι δύο από την Ισπανία, αλλά μόλις το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας του Woody Allen «Vicky, Cristina, Barcelona», γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Σήμερα, είναι παντρεμένοι, ερωτευμένοι, με έναν υπέροχο γιο ενώ αποτελούν και ένα απο τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια του Hollywood. A και ταλαντούχα φυσικά...

Robert Pattinson-Kristen Stewart: Ή αλλιώς το απόλυτο ζευγάρι των ημερών. Γνωρίστηκαν φυσικά στα γυρίσματα του έπους του Twillight, όπου κρατούσαν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους και με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκαν. Έκτοτε, οι paparazzi τους κυνηγούσαν σε κάθε τους βήμα ενώ δήλωναν με την πρώτη ευκαιρία το πόσο ευτυχισμένοι είναι που έχουν ο ένας τον άλλο. Λίγο καιρό πριν, ξέσπασε το χιλιοειπωμένο πλέον σκάνδαλο και το ροζ συννεφάκι διαλύθηκε... Αν θα είναι ξανά μαζί, παραμένει άλυτο μυστήριο!

Ben Affleck-Jennifer Garner: Αυτό το ζευγάρι έχει ιστορία. Μπορεί ο έρωτάς τους να μην υπήρξε κεραυνοβόλος καθώς γνωρίστηκαν στην ταινία Pearl Harbor το 2001 και ξανασυναντήθηκαν στην ταινία «Daredevil» το 2003. Ωστόσο, ζευγάρι έγιναν το 2004 αφού και έληξε ο αρραβώνας του Affleck με την Jennifer Lopez. Oι δυο τους είναι ακόμα και σήμερα μαζί, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι!

Νatalie Portman-Benjamin Millepied: Αυτός ο έρωτας διαφέρει λίγο από τους προηγούμενους καθώς μπορεί να γεννήθηκε σε κινηματογραφικό πλατό, όχι όμως μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Swan» Portman ερωτεύτηκε το Γάλλο χορογράφο της ταινίας, Benjamin Millepied. Αρραβωνιάστηκαν μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ενώ ένα περίπου χρόνο πριν ήρθε στον κόσμο και ο καρπός του έρωτας τους, ο γιος τους Aleph. Πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκαν σε υπέροχη εβραική τελετή.

Διαβάστε επίσης:

H Rihanna έβαλε στο μάτι τον Robert Pattinson;

Kristen Stewart: Η προφητική συνέντευξη στην οποία λίγοι έδωσαν σημασία

Angelina Jolie και Brad Pitt βγάλανε βόλτα την οικογένεια