Μel Gibson: Ακόμα και στα 56 του παραμένει αθεράπευτος... γυναικάς!

Γωγώ Φούντα
Μel Gibson: Ακόμα και στα 56 του παραμένει αθεράπευτος... γυναικάς!

O διάσημος ηθοποιός μας συστήνει τη νέα του σύντροφο...

Έχει υπάρξει ένας από τους πιο ωραίους και σέξι άντρες του Hollywood με εκατοντάδες θαυμάστριες και φυσικά αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον Mel Gibson ο οποίος, σύμφωνα με όσα βλέπουμε φαίνεται πως ακόμα το... έχει!

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη στους δρόμους του Beverly Hills παρέα με τη νέα του, και φυσικά πολλά χρόνια νεότερη, αγαπημένη του Nadia Lanfranconi. Η εν λόγω κυρία, για την οποία μέχρι πριν 2 εβδομάδες δεν γνωρίζαμε απολύτως τίποτα, διαθέτει ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό παρουσιαστικό με μακριά ατελείωτα πόδια, κάτι που φυσικά δικαιολογεί και την αδυναμία που της έχει ο διάσημος σύντροφός της.

Η Nadia λοιπόν κατάγεται από την Ιταλία και είναι μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, καλλιτέχνιδα και ποιος ξέρει τι άλλο. Σύμφωνα με την ίδια, άφησε την πατρίδα της με προορισμό το Los Angeles, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

Κάτι μας λέει ότι μόλις τα έκανε. Δεν είναι και λίγο να είσαι το κορίτσι του Mel Gibson ενώ ήσουν εντελώς άγνωστη. Περιμένουμε λίαν συντόμως να τη δούμε στον κινηματογράφο...!

Διαβάστε ακόμη:

H Liberty Ross μόνη και χωρίς την βέρα της: Η έξοδος που συζητήθηκε

Elizabeth Olsen: Φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για... τις παρθένες!

Ποια star του Hollywood έφυγε από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει;