Δείτε τη χαρτοσακούλα του διάσημου οίκου μόδας, που κοστίζει 300 δολάρια

Δείτε τη χαρτοσακούλα του διάσημου οίκου μόδας, που κοστίζει 300 δολάρια

Τέρμα το τάπερ. Τώρα διάσημη χαρτοσακούλα (αν τρελαθήκατε)

Υποθετικό σενάριο. Είσαι μεγαλοστέλεχος εταιρίας με 5ψήφιο μηνιαίο μισθό ή είσαι πολυεκατομμυριούχος ή στην χειρότερη περίπτωση, είσαι η Paris Hilton και θέλεις να πάρεις μαζί σου το κολατσιό σου στο γραφείο ή σε ένα meeting. Οι μόνες επιλογές που είχες έως τώρα είναι ένα ταπεινό ταπεράκι. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει οίκος μόδας Jil Sander και σχεδίασε την πρώτη χαρτοσακούλα με την υπογραφή του, που κοστίζει 290 δολάρια.

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλά άχρηστα και εξεζητημένα αξεσουάρ μόδας, αλλά η χαρτοσακούλα παίρνει βραβείο. Μάλιστα ο γερμανικός οίκος την λάνσαρε στις πασαρέλες με μοντέλα που φοράνε ακριβά κασμιρένια κοστούμια και κρατάνε και τη χαρτοσακούλα διπλωμένη, ή οποία παρεμπιπτόντως βγαίνει και σε μαύρο χρώμα. (μπορείτε να τη δείτε στις φωτογραφίες). Είναι επίσης unisex (μάλλον), φτιαγμένη από ειδικό χαρτί αντοχής, με ραφές και όχι κολλημένη, με μικρά διακριτικά ανοίγματα για να αερίζεται και με το διακριτικό λογότυπο τυπωμένο στο κάτω μέρος.

Οι ειδικοί της αποκαλούν η Rolls Royce της χαρτοσακούλας, εμείς πάλι λέμε, ότι αν σας περισσεύουν 290 δολάρια ή απλώς είστε κακός άνθρωπος και θέλετε να αγοράσετε το χειρότερο δώρο του κόσμου, αγοράστε το και χαρίστε το. Αυτός άλλωστε είναι ο δεύτερος χειρότερος τρόπος, για να πετάξετε τα λεφτά σας. Ο πρώτος, είναι να τα πετάξετε κατευθείαν στα σκουπίδια.

Διαβάστε επίσης:

Kate & Elizabeth: Η νύφη όταν γεννηθεί (στην πεθερά) της πεθεράς της μοιάζει!

Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!