Cougarland: Όταν οι stars προτιμούν μικρότερους

Γωγώ Φούντα
Cougarland: Όταν οι stars προτιμούν μικρότερους

Τους αρέσουν οι νεότεροι άντρες και δεν το κρύβουν!

H νέα μόδα στο Hollywood ακούει στο όνομα cougar και οι διάσημες κυρίες την ακολουθούν κατά γράμμα. Όλο και περισσότερες κυκλοφορούν με άντρες αρκετά χρόνια μικρότερους χωρίς φυσικά να προβληματίζονται και μάλιστα δείχνουν να απολαμβάνουν τη συντροφιά των toyboy τους! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις και σας τις παρουσιάζουμε...

Jennifer Lopez-Casper Smart: Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια το οποίο απασχολεί συχνά πυκνά τον Τύπο, με τους φωτογράφους να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Η 43χρονη superstar, μετά από αποτυχημένους γάμους και αμέτρητες σχέσεις, δείχνει να έχει βρει τον άντρα των ονείρων της στο πρόσωπο του 25χρονου χορευτή. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζει και η εξαιρετική σχέση του Smart με τα δίδυμα παιδιά της J.Lo τα οποία έχει αποκτήσει με τον Marc Anthony. Toν έρωτα της Lopez για το νεαρό, επιβεβαιώνει και η επιρροή που της ασκεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Sharon Stone-Martin Mica: Αποτελεί ένα από τα διαχρονικότερα sex symbols του Hollywood με τον σέξι και kinky ρόλο της στο Βασικό Ένστικτο να την έχει σημαδέψει. Η 54χρονη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τη συντροφιά του 27χρονου μοντέλου Martin Mica από την Αργεντινή ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει σε ιδιαίτερες περιπτύξεις! Περνάνε καλά και αυτό φαίνεται...

Susan Sarandon-Jonathan Bricklin: Η 65 Μαίων διάσημη ηθοποιός, διέλυσε 2 χρόνια πριν τον μακροχρόνιο γάμο της με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Tim Robins. Μητέρα τριών παιδιών και ακόμα και σήμερα σέξι και γοητευτική, κυκλοφορεί με τον κατά 32 χρόνια νεότερό της Jonathan Bricklin και δηλώνει άκρως ευτυχισμένη!

Madonna-Brahim Zaibat: Η βασίλισσα της pop πρόσφατα έκλεισε το 53ο έτος της ηλικίας της και το αγόρι της ο 24χρονος χορευτής Brahim Zaibat της έδωσε ένα ζουμερό φιλί για χρόνια πολλά. Το περιέργο βέβαια για την Madonna θα ήταν να είναι με κάποιον μεγαλύτερο ή έστω συνομήλικο καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων της είναι με άντρες αρκετά χρόνια μικρότερους.

Μariah Carey-Nick Cannon: 12 χρόνια χωρίζουν τη διάσημη τραγουδίστρια με το σύζυγό της. Αυτό ωστόσο φαίνεται να μην τους πτοεί στο ελάχιστο καθώς έκλεισαν αισίως 4 χρόνια γάμου ενώ είναι και γονείς δύο υπέροχων διδύμων. Όσοι πίστευαν ότι ο γάμος τους δε θα διαρκούσε λόγω της σύντομης γνωριμίας που είχε προηγηθεί, απλώς διαψεύστηκαν!

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!

Susan Sarandon: Η δασκάλα των «cougars» με το toyboy της