Ο Carlos Leon δεν ξεχνά τη Madonna

Ο Carlos Leon δεν ξεχνά τη Madonna

Για πάντα ευγνώμων στην βασίλισσα της ποπ δηλώνει ο πρώην σύντροφός της.

Ο 44χρονος Carlos μίλησε στο περιοδικό People με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «Immigration tango» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην αγαπημένη του.

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του το παιδί που απέκτησε με την διάσημη τραγουδίστρια της ποπ είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ στην ζωή του.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα από την ζωή που είχα μέχρι σήμερα. Πήρα το σημαντικότερο πράγμα που θα μπορούσα να πάρω από μία σχέση. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παιδί. Η κόρη μου είναι τα πάντα για μένα», δήλωσε όλο περηφάνια ο πατέρας της μικρής Λούρδης ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Είμαι καλός μπαμπάς, αλλά ίσως ο χειρότερος όταν έρχεται η ώρα να δώσω μαθήματα. Το πιο δύσκολο πράγμα πιστεύω θα είναι για μένα όταν η κόρη μου θα αρχίσει να μου λέει ότι βγαίνει και ραντεβού. Είμαι ήδη υπερπροστατευτικός. Πιστεύω ότι όταν θα έλθει η στιγμή που η κόρη μου θα μου φέρει στο σπίτι τον σύντροφό της, θα του τα πώ ένα χεράκι μην σας πω ότι εάν μου πει τίποτα περίεργο θα του κλείσω την πόρτα στα μούτρα.»

Ο διάσημος γυμναστής και ηθοποιός, φαίνεται να έχει βρει το νόημα της ζωής του στο πρόσωπο της κόρης του Λούρδης και να έχει αφήσει πίσω του τις έξαλλες μέρες δίπλα στη βασίλισσα Madge.