Βγήκε με την μαμά της και είπε να ντυθεί έτσι

Βγήκε με την μαμά της και είπε να ντυθεί έτσι

Πάει το μυαλό σας ποια μπορεί να είναι;

Συνήθως όταν βγαίνεις με τους γονείς σου, όσο χρονών και να είσαι, προσέχεις να είσαι λίγο καλύτερα ντυμένος ή έστω κάπως πιο περιποιημένος. Τόσο για να τους δείξεις έναν κάποιο σεβασμό όσο και για να μην σε τρελάνουν στη γκρίνια. Στην περίπτωση όμως της συγκεκριμένης διάσημης τραγουδίστριας, το ροκ πανκ στυλ που πλασάρει τελευταία έχει περισσότερη σημασία από τα προαναφερθέντα.

Ο λόγος, φυσικά, για την Miley Cyrus, η οποία την Παρασκευή που μας πέρασε πήρε τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth, την μητέρα της Tish και την αδερφή της Brandi, και πήγαν να παρακολουθήσουν τον Billy Ray Cyrus στη συναυλία του στο West Hollywood. Και παρότι διάσημος μουσικός της country ο μπαμπάς Billy Ray, παρότι συνοδευόταν από μητέρα και αρραβωνιαστικό, η Miley δεν υποχώρησε ούτε στο ελάχιστο για χάρη τους και προτίμησε να υπερασπιστεί το στυλ της επιλέγοντας να φορέσει ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που άφηνε τα μισά της οπίσθια σε κοινή θέα.

Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα, η 19χρονη ποπ τραγουδίστρια «ανέβασε» μια φωτογραφία στο twitter της μαζί με την αδερφή και τη μαμά της (ζηλευτά τα γονίδια της οικογένειας Cyrus αν μη τι άλλο) γράφοντας: «Me and MY GIRLS @MileyCyrus @theBrandiCyrus. What a great night!».

Διαβάστε επίσης:

Μαλλί με μαλλί: Ποιο κοντοκουρεμένο κορίτσι του Hollywood σας αρέσει περισσότερο;

Miley Cyrus: ένα μαλλί που πέρασε από 40 κύμματα

Όταν οι celebrities λένε «I do!»: Τα εντυπωσιακότερα δαχτυλίδια αρραβώνων