Scarlett Johansson: Λέει όχι στα ακριβά παριζιάνικα εστιατόρια και επιλέγει πικ νικ στο πάρκο

Γωγώ Φούντα
Scarlett Johansson: Λέει όχι στα ακριβά παριζιάνικα εστιατόρια και επιλέγει πικ νικ στο πάρκο

H διάσημη ηθοποιός δείχνει για ακόμη μία φορά τον απλό και cool χαρακτήρα της...

Mπορεί να είναι διάσημη, ωραία και στα πόδια της να στρώνονται εκατομμύρια δολάρια, αλλά απ' ότι φαίνεται η Scarlett Johansson δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την ματαιοδοξία.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στο Παρίσι, εθεάθη σε πάρκο της γαλλικής πρωτεύουσας να κάνει... πικ νικ! Συντροφιά με τον αγαπημένο της Nate Taylor και μία φίλη της αφού έκαναν τη βόλτα τους στους φημισμένους παριζιάνικους δρόμους, βρήκαν ένα παγκάκι στο πάρκο, έβγαλαν τις προμήθειες από τις τσάντες και γευμάτισαν απλά, ταπεινά και σίγουρα όχι με τρόπο που θα περίμενε κανείς από μία star του Hollywood.

Η Scarlett, ντυμένη απλά, με ένα μαύρο στενό παντελόνι, τζιν τζάκετ και τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, επέλεξε σαλάτα από τα χεράκια της, όπως επίσης και η φίλη της, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στις διακοπές δεν ξεχνά να φροντίζει τη σιλουέτα της και να διατηρείται σε φόρμα.

Δεν πρόλαβαν βέβαια καλά καλα να τελειώσουν το γεύμα τους, και τα φθινοπωρινά σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους, κάνοντας τη διάσημη συντροφιά να το βάλει κυριολεκτικά στα πόδια!

Η star του Hollywood, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Παρίσι με το νέο της σύντροφο, περνώντας στιγμές χαλάρωσης έπειτα από μία δύσκολη περίοδο με συνεχές τρέξιμο για την προώθηση της ταινίας The Avengers. Όσο για τα επόμενα σχέδιά της, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες ταινίες εκ των οποίων η μία είναι η βιογραφία του θρυλικού σκηνοθέτη Alfred Hitchcock στην οποία και θα υποδυθεί την μούσα του Janet Leigh, πρωταγωνίστρια της επίσης θρυλικής σκηνής στο μπάνιο στην ταινία Psycho.

Διαβάστε επίσης:

Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Η Scarlett ντύνεται με φως

Scarlett Johansson: Ρομαντικό ταξίδι στην Πόλη του Φωτός