Ποια διάσημη τραγουδίστρια βλέπει όνειρα πονηρού περιεχομένου με την Rihanna;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη τραγουδίστρια βλέπει όνειρα πονηρού περιεχομένου με την Rihanna;

Kι όλοι λένε στην παρέα η ωραία κι η... ωραία!

Σόκαρε τα βρετανικά FM η διάσημη τραγουδίστρια Cheryl Cole όταν καλεσμένη σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή απάντησε δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος στην kinky ερώτηση του παραγωγού αν έχει ονειρευτεί ποτέ ερωτικές περιπτύξεις με κάποια διάσημη γυναίκα.

«Ναι με την Rihanna» , ήταν η αποστομωτική απάντησή της δίνοντας το έναυσμα στον οικοδεσπότη να της κάνει κι άλλες ερωτήσεις πονηρού... περιεχομένου. «Διασκεδάζαμε, ξέρεις τώρα, όπως διασκεδάζουν τα κορίτσια», συνέχισε η Cheryl σοκάροντας τους ακροατές.

Ο θαυμασμός της βρετανίδας τραγουδίστριας για τη νεαρή superstar, δεν είναι κάτι το καινούριο καθώς έχει δηλώσει πολλές φορές πόσο σέξι τη θεωρεί. Μάλιστα, στα περσινά Brit Awards την είχε αποκαλέσει «ο κοριτσίστικος έρωτάς μου», με την Rihanna να μη χάνει λεπτό και να της ανταποδίδει μέσω συνέντευξής της το κοπλιμέντο.

«Είναι πολύ καυτή. Θα μπορούσα να την κοιτάζω με τις ώρες να κάνει δουλειές του σπιτιού. Θα προτιμούσα να τη δω να καθαρίζει πατώματα και να σκύβει για να σηκώσει πράγματα. Είναι πραγματικά καυτή και πολύ όμορφη».

Ποιος είπε ότι οι διάσημες και ωραίες σκάβουν η μία το λάκκο της άλλης; Άλλωστε, αν αναλογιστούμε τις κακές επιλογές της Rihanna στο θέμα των αντρών, μάλλον θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένη στο πλευρό της... Cheryl!

Διαβάστε επίσης:

Τι κρατάει η Rihanna;

Lesbian chic: Είναι το νέο trend; Και πόσο θα κρατήσει;

Γιατί βρε Rihanna;