Red Hot Chilli Peppers: Ποιοι Έλληνες stars βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία;

Γωγώ Φούντα
Red Hot Chilli Peppers: Ποιοι Έλληνες stars βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία;

Όλοι πήγαν ΟΑΚΑ... Πολύ πιθανό κι εσείς!

Χαρακτηρίστηκε η συναυλία της χρονιάς και ίσως όχι άδικα. Ο λόγος για τους θρυλικούς Red Hot Chilli Peppers και την μία και μοναδική εμφάνισή τους χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Εκτός φυσικά από τον απλό κόσμο που κατέκλυσε το στάδιο, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, βροντερό παρόν έδωσε και η εγχώρια showbiz, η οποία δεν αφήνει ποτέ τέτοια γεγονότα χωρίς να τα τιμήσει.

Εκεί λοιπόν είδαμε, τον Αντώνη Ρέμο με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ, τον Πάρη Κασιδόκωστα, το Θοδωρή Κυριακού, τη Shaya με τον DJ Airth και τον El Zeraw, τον Νίκο Μίχα, την Άννα Νταλάρα, την Αφροδίτη Σημίτη, το Θοδωρή Μαραντίνη, τον Πύρρο Δήμα, την Πόπη Χατζηδημητρίου, το Βαγγέλη Περρή με τη σύζυγό του, τον Τόμας Πρωτόπαπα και τον Αντώνη Κανάκη.

Μετά το τέλος της συναυλίας, όλοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τονίζοντας πως η αναμονή τόσων χρόνων άξιζε πραγματικά... Εμείς δε θα πούμε και του χρόνου, γιατί λίγο δύσκολο, αλλά ελπίζουμε ο Anthony Kiedis και η παρέα του να μας ξαναεπισκεφτούν σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Υβόννη Μπόσνιακ: Η super sexy φωτογράφηση με τον συμπαρουσιαστή της Ναταλίας

Stars που παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο... sex!