Παραλίγο να πνιγεί ο Russell Crowe!

Παραλίγο να πνιγεί ο Russell Crowe!

Η ακτοφυλακή όμως κατάφερε να τον σώσει!

O γνωστός ηθοποιός αποζήτησε ένα διήμερο χαλάρωσης εξασκώντας το αγαπημένο του σπορ, το kayaking. Μιας και στην Αμερική το Labor Day είναι εργατική αργία ο Russell Crowe είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και να πάει με τους φίλους του σε ένα Σαββατιάκικο kayaking trip στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο Reuters, ο πρωταγωνιστής του "Les Misérables" και το πρόσωπο που ενσαρκώνει το θρυλικό Νώε, ανασύρθηκε από τα νερά από την Ακτοφυλακή, μετά από την αποτυχημένη του προσπάθεια να οδηγήσει στην ακτή τόσο το δικό του kayak όσο και των φίλων του που είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα στον ορμητικό όρμο του Huntington Bay.

Με το που σκοτείνιασε η ομάδα συνάντησε σοβαρές δυσκολίες καθώς η δύναμη των ανέμων εντάθηκε και η αναταραχή του νερού ολοένα και μεγάλωνε. Μετά την διάσωσής του ο 48χρονος σταρ έγραψε στη σελίδα του στο Twitter: «Σωθήκαμε χάρη στον Seth και τα παιδιά της αμερικανικης ακτοφυλακής που μας οδήγησαν εκτός του εφιάλτη».

Ο ίδιος βέβαια απάντησε σε μετέπειτα σχόλια λέγοντας: «Όχι δεν είχαμε χαθεί, ξέραμε ακριβώς που βρισκόμαστε. Κάναμε κουπί έξω από το Cold Spring Harbor μέσα σον αέρα και ξαφνικά σκοτείνιασε! Μεγάλη περιπέτεια, ε;»

Διαβάστε ακόμη:

Red Hot Chilli Peppers: Ποιοι Έλληνες stars βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία;

Pippa Middleton: τώρα και διοργανώτρια πάρτι

Adele: Οι πρώτες φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη