Αυτή είναι η top ενδεκάδα των... ημίγυμνων αγοριών!

Γωγώ Φούντα
Αυτή είναι η top ενδεκάδα των... ημίγυμνων αγοριών!

Όπως ακριβώς τους ψήφισε το γυναικείο κοινό...

Aγαπάμε τους stars του Hollywood όχι μόνο φυσικά για τις υποκριτικές τους ικανότητες, αλλά και για τη γοητεία τους, η οποία όταν συνοδεύεται από κοιλιακούς και πλάτες, κάνουν ένα πακέτο άκρως... θανατηφόρο, με τις γυναίκες να παραληρούν στη θέα τους και να ονειρεύονται ότι κάποια στιγμή ένας τέτοιος άντρας θα τους χτυπήσει την πόρτα.

Oι ξένες λοιπόν αναγνώστριες, τα έβαλαν κάτω, τα μελέτησαν και ανακήρυξαν την top ενδεκάδα, ούτε ομάδα ποδοσφαίρου να ήταν, των πιο hot ημίγυμνων αγοριών του Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς καθημερινά βομβαρδιζόμασταν με φωτογραφίες όλων αυτών των αγοριών, να τρέχουν και να λιάζονται στις παραλίες, επιδεικνύοντας τα κάλλη τους.

Το νούμερο ένα ημίγυμνο αγόρι του καλοκαιριού λοιπόν, αναδείχθηκε με δόξα κια τιμή ο Joe Manganiello, πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς True Blood. Σίγουρα τον ξέρετε και σίγουρα τον έχετε χαζέψει και φυσικά δεν σας αδικούμε! Tη χρυσή ενδεκάδα συμπληρώνουν σταθερές αξίες όπως ο Hugh Jackman και o Collin Farrel ενώ δυναμική είσοδο έκανε και ο μέλλων σύζυγος της Jennifer Aniston, Justin Theroux.

Συγκεντρώσαμε όλους τους σέξι κυρίους και σας τους παρουσιάζουμε για τα μάτια σας και μόνο...

Διαβάστε επίσης:

Hugh Jackman: Σέξι κι όποιος αντέξει στις παραλίες της Αυστραλίας

Aniston- Theroux- Cox: Ραντεβού για τρεις

Αυτοί είναι οι Έλληνες θεοί του φετινού καλοκαιριού