Ο γιος του Bon Jovi είναι και πολύ... μούρη!

Γωγώ Φούντα
Ο γιος του Bon Jovi είναι και πολύ... μούρη!

To μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Toν Jon Bon Jovi, τον γνωρίζουμε και φυσικά τον αγαπάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο σημαντικότερος ίσως εκτός του ταλέντου του είναι και το σέξι του παρουσιαστικό το οποίο, παρά τα 50 του χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί καρδιοχτύπια στο γυναικείο πληθυσμό.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, μιας και ο Jon είναι καπαρωμένος, να γνωρίσουμε και τον 10χρονο γιο του rock star, που ακούει στο όνομα Jacob. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε πατέρα και γιο στους δρόμους της Νέας Υόρκης να κάνουν τα ψώνια τους, και μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιον έχει πρότυπο ο πιτσιρικάς.

Μπορεί ο μικρός να φορούσε βερμούδα και T-Shirt με καρτούν ενώ ο διάσημος μπαμπάς του τζιν αλλά το γυαλί ηλίου aviator, απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε rocker που σέβεται τον εαυτό του, ήταν κοινό, αποδεικνύοντας ότι ο Bon Jovi Junior έχει, εκτός από τα γονίδια του μπαμπά, και την ίδια ωραιοπάθεια, με την καλή πάντα έννοια!

Ο Jacob είναι το τρίτο κατά σειρά τέκνο που έχει αποκτήσει ο διάσημος rocker με την εδώ και 23 χρόνια σύζυγό του Dorothea. Η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους είναι η Stephanie 19, o Jesse 17 και ο μικρός Romeo που είναι μόλις 8.

Ο Bon Jovi έχει εκφράσει άπειρες φορές την αγάπη του για τη σύζυγο και γενικότερα την οικογένειά του, η οποία του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει κατά καιρούς: « Η υγεία και η οικογένειά μου, είναι τα πάντα στη ζωή μου. Χωρίς αυτά, θα ήμουν ένας νεκρός άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον... πρώην της!

O Usher κέρδισε την κηδεμονία των δύο του παιδιών

Colin Farrell: Από κακό παιδί του Hollywood τρυφερός μπαμπάς