Ποια σταρ έκρυψε τα πατατάκια πίσω από τη πλάτη της για να μη τα δουν οι παπαράτσι;

Ποια σταρ έκρυψε τα πατατάκια πίσω από τη πλάτη της για να μη τα δουν οι παπαράτσι;

Με τέτοιο σώμα, πάντως, και μία πίτα γύρο με απ᾽όλα να κρατούσε, κανένα δε θα ένοιαζε.

Η ανασφάλεια, άλλοτε σε μεγάλες δόσεις και άλλοτε σε μικρότερες, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των γυναικών, αιώνες τώρα. Παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να εκπλησσόμαστε όταν τη βλέπουμε σε διάσημες σταρ του Hollywood που τα έχουν σχεδόν όλα.

«Θύμα» της ανασφάλειάς έπεσε αυτή τη φορά η Zoe Saldana, η οποία έχει να περηφανεύεται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά στο Hollywood, μαζί με το υπέροχα χαρακτηριστικά της και το πάντα αψεγάδιαστο στυλ της. Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς από την 34χρονη πρωταγωνίστρια του Avatar να είναι άνετη μέσα στο σώμα της, η αντίδραση που είχε τις προάλλες απέναντι στους παπαράτσι, έξω από τα studio του Chelsea Handler Show στο οποίο και ήταν προσκεκλημένη, ήταν κάπως αψυχολόγητη.

Η Saldana βγήκε από το στούντιο κρατώντας ένα σακουλάκι πατατάκια και τσιμπολογώντας, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τους παπαράτσι που την περίμεναν με τις μηχανές στο χέρι. Τότε η ηθοποιός τους χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο και αμέσως έκρυψε τα πατατάκια πίσω από τη πλάτη της, κρατώντας τα εκεί μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητό της. Αναμφίβολα η κίνησή της είχε και μια δόση χιούμορ, ως γυναίκες προς γυναίκα ωστόσο, μπορούμε να καταλάβουμε πως καμία δεν θέλει να την πετύχουν ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα, μπουκωμένη και με μια σακούλα πατατάκια στο χέρι. Ελπίζουμε μόνο να τα τέλειωσε μετά, κρίμα θα είναι να πήγαν χαμένα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη star του Hollywood φαίνεται να πάσχει από ανορεξία;

Μέχρι που έφτασε η Kate Hudson για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;