H νέα μανία στο Hollywood: Άντρες με βαμμένα νύχια!

Γωγώ Φούντα
H νέα μανία στο Hollywood: Άντρες με βαμμένα νύχια!

Επόμενο βήμα: Γυναίκες - φαντάροι!

To έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, ο κόσμος του Hollywood διέπεται από άλλους κανόνες, άλλα μέτρα και άλλες συνήθειες. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το νέο ιδιαίτερο θα λέγαμε trend το οποίο θέλει τους άντρες να κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ. Και δεν εννοούμε φυσικά να περιποιούνται απλώς τα άκρα τους, κάτι που θεωρείται απολύτως φυσιολογικό και κάποιες φορές και απαραίτητο, αλλά να τα βάφουν με έντονα χρώματα σε σημείο που το θέαμα να καταντά αλλόκοτο και αστείο.

Πρώτοι διδάξαντες φυσικά του μανό στα αντρικά νύχια είναι οι απανταχού rockers οι οποίοι συνήθιζαν, και συνηθίζουν ακόμα, να βάφουν τα νύχια τους μαύρα, μπλε, ενώ αποδεδειγμένα αποφεύγουν τα πιο έντονα χρώματα, μάλλον για να ταιριάζει περισσότερο με το είδος μουσικής που πρεσβεύουν. Σκληρή μουσική, σκληρό νύχι. Μελαγχολική μουσική, μελαγχολικό νύχι!

Ο Steven Tyler, frontman των Aerosmith, φαίνεται ότι έχει βολευτεί με το μανικιούρ και δεν λέει να το αποχωριστεί. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι και στην πρώτη νιότη, εμφανίζεται μονίμως με βαμμένα νύχια, και όχι μαύρα, ενώ κάποιες φορές προσθέτει και μία τσαχπινιά όπως στρασάκια!

Ένας άλλος star που σόκαρε το κοινό με τα πολύχρωμα νυχάκια του, ήταν ο Johnny Depp. Τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε, τον έχουμε ονειρευτεί ουκ ολίγες φορές, αλλά η εικόνα του σέξι Depp με μπλε μανικιούρ, στην καλύτερη περίπτωση, είναι από τα μελανά σημεία της εμφάνισής του. Του συγχωρήσαμε ότι τριγυρνάει σαν ρακοσυλλέκτης, του συγχωρήσαμε ότι κατά καιρούς αυξάνει την τριχοφυία της κεφαλής του σε σημείο να μη θυμίζει τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά με το βερνίκι μάλλον κάνει κατάχρηση της καλοσύνης μας.

Ακόμα ένας star, τον οποίο και εκκεντρικό δεν τον λες, ο Zac Efron, υιοθέτησε το συγκεκριμένο trend, για μία και μόνο εμφάνιση. Το θέμα είναι βέβαια, εκτός του ότι το χρώμα ήταν απαράδεκτο, τα μισά του νύχια ήταν βαμμένα, πολύ κακά, και τα άλλα μισά άβαφα! Υποψιαζόμαστε ότι η ανιψούλα του, είχε τάσεις προς το χώρο της αισθητικής και για να μην της χαλάσει το χατήρι έκατσε να τον περιποιηθεί. Επαναλαμβάνουμε, ευτυχώς που ήταν για μία μόνο φορά.

Και μπορεί από τον Efron να μην το περιμέναμε, αλλά από τον David Beckham ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο άνθρωπος που έχει αλλάξει εμφάνιση ίσως και περισσότερες φορές από την Madonna, δεν είχε τίποτα άλλο να αλλάξει πάνω του και αποφάσισε να κάνει ένα μανικιούρ. Η απορία βέβαια που γεννήθηκε αντικρύζοντας το... αποτέλεσμα, δεν είναι αν το εν λόγω ροζ είναι baby pink ή κουφετί, αλλά γιατί ροζ; Ελπίζουμε στις εξωσυζυγικές του περιπτύξεις να τα ξεβάφει. 'Η έστω να τα κάνει ένα γαλλικό...

Και φτάνουμε στον άρχοντα του αντρικού μανικιούρ. Τον άνθρωπο που πιστεύουμε ότι αν δεν έχει τέλειο χρώμα τόσο σε χέρια όσο και σε πατούσα δε βγαίνει από το σπίτι. Και ναι, αυτός είναι ο Seal! Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πότε τον είδαμε τελευταία φορά με άβαφα νύχια, αλλά σίγουρα ήταν πολύ παλιά. Συνήθως προτιμάει το μαύρο, τόσο πάνω όσο και κάτω, και κάποιες φορές, μάλλον όταν ανοίγει ο καιρός κάνει την υπέρβαση και περνάει ένα καναρινί ή πορτοκαλί χρωματάκι. Απορούμε πώς άντεξε η Heidi Klum τόσα χρόνια παντρεμένη μαζί του. Να μην έχεις μία αδερφή ή μία κορη να σου κλέβει τα καλλυντικά και να το βρεις από τον άντρα σου;

Kαι για να μη λέτε ότι η Ελλάδα για ακόμη μία φορά έμεινε πίσω και είναι οπισθοδρομική, σας πληροφορούμε ότι έχουμε και στα μέρη μας έναν εγχώριο star που αγαπάει ιδιαιτέρως τα μανό, και δεν είναι άλλος από τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη! Ο Έλληνας τραγουδιστής, συνήθως προτιμά το μαύρο, αλλά σε πρόσφατη φωτογράφισή του, σόκαρε το αναγνωστικό και όχι μόνο κοινό, με το πράσινο φωσφοριζέ πεντικιούρ του!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος Έλληνας star έβαψε τα νύχια του πράσινο φωσφοριζέ;

Η Heidi Klum κεράτωνε τον Seal με τον σωματοφύλακά της;

Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με