Οι εναλλακτικές θεραπείες των σταρ!

Οι εναλλακτικές θεραπείες των σταρ!

Πώς κρατιούνται όμορφες και διατηρούν την ευεξία τους οι διάσημες κυρίες;

Οι καιροί αλλάζουν και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν εναλλακτικές μεθόδους ιατρικής και ομοιοπαθητικής προκειμένου να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας, να διατηρήσουν την ευεξία τους ή απλά να κρατηθούν σε φόρμα χωρίς να καταφεύγουν στο νυστέρι ή χημικές μεθόδους. Ανάμεσά τους και αρκετές celebrities όπως:

Demi Moore: Θεραπεία με βδέλες

Στο Late Show με τον David Letterman, η Moore παραδέχτηκε πως υποβλήθηκε σε θεραπεία με βδέλες στην Αυστρία προκειμένου να 'καθαρίσει' το αίμα της από της τοξίνες. Είπε μάλιστα: «Έχουν ένα μικρό ένζυμο που εκκρίνουν όταν σε ρουφάνε, το οποίο απελευθερώνεται στο αίμα σου και γενικά αιμορραγείς αρκετά- η υγεία σου όμως βελτιώνεται. Νιώθω αποτοξινωμένη τώρα».

Gwyneth Paltrow: Κινέζικες βεντούζες

Το 2004, η Paltrow αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερό δέρμα και ζωή ζωρίς άγχος που δεν είναι άλλο από τις κινέζικες βεντούζες. Ναι, ίδιες ακριβώς με τις δικές μας! Η Paltrow μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί σε πρεμιέρα ταινίας με τα σημάδια της... θεραπείας στην πλάτη!



Suzanne Somers: Αυτοσχέδια θεραπεία


Η διάσημη σταρ πολλών δεκαετιών έχει αφήσει ιστορία πίσω της αλλά μη θέλοντας να το βάλει κάτω ύστερα από τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού που έλαβε το 2001, αποφάσισε να καταπολεμήσει την επάρατη νόσο με το δικό της τρόπο. Εκτός από τις 60 βιταμίνες και σημπληρώματα διατροφής που λαμβάνει αλλά και τις κρέμες με ορμόνες η ηθοποιός αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ξεκίνησε τη δική της αυτοσχέδια μέθοδο με εκχυλίσματα από γκι, μαζί φυσικά με την απαραίτητη χειρουργική αφαίρεση. Η Somers τα καταφέρνει μια χαρά και μάλιστα εξέδωσε βιβλίο για την εμπειρία της ενώ είναι υπέρμαχος των εναλλακτικών μεθόδων ιατρικής.

Uma Thurman: Θεραπεία με κρυστάλλους

Δίαιτα, άθληση και υγειινή ζωή δεν είναι τα μόνα που κρατούν την Uma Thurman fit και λαμπερή σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω της! Σύμφωνα με το ABC News, η μαμά δύο παιδιών είναι φανατική της κρυσταλλοθεραπείας και έχει γεμίσει το χώρο της με το φυτό roselle , το οποίο λέγεται ότι μειώνει το stress.


Pamela Anderson: Θεραπεία με Όζον

Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της Ηπατίτιδας C που τη βασανίζουν, η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch και μητέρα δύο παιδιών παραδέχτηκε πως κάνει οζονοθεραπεία υπό ιατρική επίβλεψη. Το ίδιο κάνει και ο γνωστός ηθοποιός Nick Nolte, για να αντιμετωπίσει κυκλοφορικά προβλήματα.


Christy Turlington: Ayurveda

Το πρώην supermodel και μαμά δύο παιδιών τα καταφέρνει όπως λέει χάρη στην ινδική μέθοδο/φιλοσοφία της Ayurveda, η οποία στοχέυει στο να εξισορροπεί την ένταση που δέχεται το σώμα εσωτερικά καθώς και τους εγγενείς παράγοντες stress ενώ συνδυάζει και θεραπείες με βότανα για διάφορες ασθένειες και μυοσκελετικά προβλήματα. Η Turlington είναι τόσο μεγάλη fan που λάνσαρε τη Sundari, μία εταιρεία που προωθεί τη μέθοδο.


Nicole Kidman: Reiki

Προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία της και να διαθέτει την ενέργεια να αποδίδει στο θέατρο και στα γυρίσματα η πολυπράγμων σταρ και μαμά 4 παιδιών τηρεί αυστηρή δίαιτα σύμφωνα με τις αρχές του Reiki, όπως αναφέρει το CBS. Η ιαπωνική εναλλακτική μέθοδος προσπαθεί να κρατήσει μυαλό και σώμα υγιή παίρνοντας την αρνητική ενέργεια μακριά και διοχετεύοντας θετική μέσω του διαλογισμού, της σπείρας και των παλαμών του απέναντί μας ή ακόμη και των δικών μας.


Sheryl Crow: Βελονισμός

Η τραγουδίστρια της pop και folk μουσικής και επίσης μητέρα 2 παιδιών νίκησε τον καρκίνο του μαστού με ένα συνδυασμό χημειοθεραπείας, ακτινοβολιών, βελονισμού και διαλογισμού. Ιδίως με το βελονισμό ένιωσε μεγάλη ανακούφιση όπως δήλωσε στο The Dr. Oz Show.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ έκρυψε τα πατατάκια πίσω από τη πλάτη της για να μη τα δουν οι παπαράτσι;

Ο Tom Cruise έβγαλε εκτός εαυτού ένα ολόκληρο ξενοδοχείο