Christina Aguilera: «Μ’ αρέσει να έχω οπίσθια και να δείχνω το ντεκολτέ μου»

Christina Aguilera: «Μ’ αρέσει να έχω οπίσθια και να δείχνω το ντεκολτέ μου»

Μιλάει δημόσια για τα έξτρα κιλά της

Μια από τις ωραιότερες φωνές της γενιάς της, η Christina Aguilera, ποζάρει για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού "Lucky" και η κουβέντα πηγαίνει αναπόφευκτα στα έξτρα κιλά της. Και αυτή τη φορά η 31 ετών τραγουδίστρια, δεν απέφυγε να απαντήσει. Στη συνέντευξη μίλησε ειλικρινά για το σώμα της και παραδέχτηκε, ότι μπορεί σήμερα να ζυγίζει περισσότερο απ ότι συνήθως, αλλά πάντα το βασικό της πρόβλημα, ήταν ότι υπήρξε πολύ αδύνατη. «Στην πραγματικότητα η πρόκληση που είχα πάντα, ήταν να είμαι πολύ αδύνατη, έτσι μ' αρέσει που τώρα έχω οπίσθια κα προφανώς μ' αρέσει που δείχνω το ντεκολτέ μου» συμπλήρωσε για την εμφάνισή της. (Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες ειρωνικά σχόλια για το Photoshop που έχει υποστεί η μέση της τραγουδίστριας και μοιάζει μέση δαχτυλίδι)

Η διάσημη star, που τα τελευταία χρόνια από υπερβολικά αδύνατη φιγούρα, βρέθηκε στην κατηγορία των υπέρβαρων τραγουδιστριών, δέχτηκε σκληρή κριτική από τα Media, όχι τόσο γιατί πάχυνε, αλλά γιατί εξακολουθεί να φοράει τα ίδια sexy ρούχα και ολόσωμα κορμάκια σε συναυλίες, όπως πριν βάλει τα 25 έξτρα κιλά (έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον τα περιοδικά).
Το αποκορύφωμα πάντως της δημόσια διαπόμπευσης, ήρθε από μια πρώην γεματούλα, που αδυνάτισε, την Kelly Osbourne, ή όποια πριν από λίγους μήνες δήλωσε για την Christina: «Έγινε η χοντρή σκύλα, που γεννήθηκε να είναι. Με έλεγε χοντρή εδώ και τόσα χρόνια. Ξέρεις κάτι, είσαι επίσης χοντρή».
Εμάς δεν μας πέφτει και λόγος. Όσο η Christina διατηρεί αυτή την υπέροχη φωνή, ας κάνει ότι θέλει με τα κιλά της.