H πρώτη εμφάνιση της Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί (την ίδια στιγμή που ο Rupert Sanders την χαρακτηρίζει «απίστευτη και αψεγάδιαστη»)

H πρώτη εμφάνιση της Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί (την ίδια στιγμή που ο Rupert Sanders την χαρακτηρίζει «απίστευτη και αψεγάδιαστη»)

Η Kristen επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας -με το ζόρι.

Χτες ήταν ένα βράδυ που περίμενε πολύς κόσμος, και ιδιαίτερα οι σκληροπυρηνικοί φαν του Twilight και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Η Kristen Stewart ήταν να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε το σκάνδαλο της απιστίας της με τον σκηνοθέτη της Χιονάτης και του Κυνηγού, Rupert Sanders.

Και έτσι κι έγινε, καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η 22χρονη ηθοποιός για την ταινία «On the Road» την υποχρέωνε να είναι παρούσα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο -δεν είχε και πολλές επιλογές, δηλαδή.

Η Kristen, επέλεξε για τα «αποκαλυπτήρια» ένα εντυπωσιακό φόρεμα με κεντητά λουλούδια και διαφάνειες και είχε ρίξει τα μαλλιά της από την μία άκρη του προσώπου, ενώ το όλο look της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί vamp με κάποια κοριτσίστικα στοιχεία. Αρκετά έξυπνη επιλογή, αδιαμφισβήτητα.

Αυτό, ωστόσο, που προβλημάτισε κάπως όσους την είδαν, ήταν η εμφανώς αδυνατισμένη φιγούρα της και το γεγονός πως, όταν δεν βρισκόταν πάνω στο κόκκινο χαλί σπανίως χαμογελούσε ή έδειχνε έστω ευδιάθετη. Ο Robert Pattinson, φυσικά, απουσίαζε.

Και αν περίμενε κανείς πως το σκάνδαλο της απιστίας της είχε αρχίσει να καταλαγιάζει τον τελευταίο καιρό και ό,τι ήταν να συμβεί έχει συμβεί και πάμε παρακάτω, το dvd του «Snow White and the Huntsman» που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήρθε για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να αποκαλύψει νέα στοιχεία για τη σχέση της Stewart με τον Sanders.

Στα extras του dvd υπάρχει σχολιασμός από τον σκηνοθέτη για κάθε σκηνή και, όταν κάνει την εμφάνισή της η ηθοποιός στο πλάνο, ακούγεται ο Sanders να σχολιάζει:
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Kristen! Είναι ο πρώτος διάλογος που γύρισα μαζί της, της είπα πως ίσως να έλεγε μια προσευχή. Η προφορά της ήταν αψεγάδιαστη, έκανε μια απίστευτη δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Η Kristen ήταν απίστευτη. Καθόμουν μαζί της για φαγητό (στα γυρίσματα) και της έλεγα ῾Ποια είναι η άποψή σου;᾽».

Στο τέλος όλοι μάθαμε ποια ήταν, Rupert.

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Στο LAX φορώντας (πάλι) το μπλουζάκι του Robert

Ο κόσμος της Kristen Stewart καταρρέει

Και δεύτερη έξοδος του Robert Pattinson με την Katy Perry!