Δείτε το απίστευτο τρέιλερ της τελευταίας ταινίας Twilight (video)

Δείτε το απίστευτο τρέιλερ της τελευταίας ταινίας Twilight (video)

Το τελικό τρείλερ της ταινίας φαινόμενο

Στις 19 Νοεμβρίου το έπος του twilight, που μεγάλωσε σχεδόν μια ολόκληρη γενιά και άλλαξε τη νοοτροπία του κινηματογράφου, έφτασε στο τέλος του. Σε δύο μήνες περίπου το έπος τελειώνει και οι πρωταγωνιστές του –υπερδιάσημοι πλέον- θα μπορούν να αφήσουν πίσω τους το φανταστικό κόσμο, των βαμπίρ που λάμπουν στο φως της μέρας, τους ορκισμένους φαν, που τους ταυτίζουν με τους ήρωες των βιβλίων και τα περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια μισθό για κάθε μια ταινία, συν ποσοστά από τα κέρδη.

Χθες στα βραβεία MTV (παρουσία των βασικών πρωταγωνιστών, αλλά όχι της Kristen Stewart) παρουσιάστηκε αποκλειστικά το τελικό τρέιλερ της τελευταίας ταινίας Twilight: Breaking Dawn 2 και το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι, αν θα καταφέρει η ταινία να ξεπεράσει σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμυρίου δολάρια και να γίνει η 14η ταινία στην ιστορία στου κινηματογράφου, που θα σπάσει το φράγμα του ενός δισ. Παγκοσμίως.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε ότι το τέλος των βιβλίων δεν έχει καμία σχέση με το τέλος της ταινίας και μας περιμένουν εκπλήξεις. Φαν κάντε λίγη ακόμη υπομονή. 70 μέρες έμειναν.