Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Πάμε και σήμερα για την καθιερωμένη μας ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε και των μεγάλων σοφισμάτων, ρητορικών ερωτημάτων, φιλοσοφιών, ή, απλώς, εξυπνάδων που ακούστηκαν στον χώρο της διεθνούς showbiz. Ότι κι αν ήταν, μας έκαναν να περάσουμε καλά, σε κάθε περίπτωση.

George Clooney (ο οποίος είπε πως έχει κοιμηθεί με πολλές γυναίκες και έχει κάνει πολλά ναρκωτικά για να κατέβει στην πολιτική): «Αυτό θα είναι το σλόγκαν της πολιτικής καμπάνιας μου: "Ήπια το νερό από τον ναργιλέ"».

Justin Bieber (αποκαλύπτοντας στο show της Ellen DeGeneres την έμπνευση για το νέο του κούρεμα): «Εμπνεύστηκα από το δικό σου».

Owen Wilson (για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει με το όνομα του λίγων μηνών γιου του, Ford, που θυμίζει την γνωστή μάρκα αυτοκινήτων): «Το σκέφτομαι μερικές φορές... Όταν θα είναι ένα μικρό αγοράκι που θα αποφεύγει να διαβάζει τα μαθήματά του και θα τον πιέζω για να κάνει τις εργασίες του, και θα πρέπει να του λέω "Ford, focus"».

Richie Sambora (ο διάσημος κιθαρίστας των Bon Jovi, που ακόμα αναζητά την κυρία Τέλεια, ή τουλάχιστον την κυρία Τέλεια για αυτή τη περίοδο): «Είμαι σε αναζήτηση για την μελλοντική μου πρώην σύζυγο».

Justin Timberlake (σχετικά με την δυσκολία της μετάβασης από τραγουδιστής σε ηθοποιό): «Νιώθω σαν να πρέπει να υπενθυμίζω και να καθησυχάζω συνεχώς τον κόσμο πως δεν είμαι μαλ...ας».