Η Kristen Stewart μιλάει πρώτη φορά για το Robert Pattinson

Η Kristen Stewart μιλάει πρώτη φορά για το Robert Pattinson

Δύο μήνες μετά το σκάνδαλο η Kristen ανοίγει τα χαρτιά της.

Το σκάνδαλο που συγκλόνισε τους φανατικούς θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού μετράει ήδη δύο μήνες, οι εξελίξεις όμως τρέχουν κι εμείς δε μπορούμε παρά να τις παρακολουθήσουμε όσο πιο στενά γίνεται.

Έτσι, την ώρα που ο έτερος μοιχός, Rupert Sanders φαίνεται να τα έχει ξαναβρεί με τη σύζυγό του και συμπρωταγωνίστρια της Stewart, Liberty Ross, η Kristen πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την ταινία «On the Road» και έδωσε συνέντευξη μιλώντας μάλιστα για πρώτη φορά για το καυτό ζήτημα.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς θα φερθεί το Νοέμβριο, που ξεκινά η προώθηση του “Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην της, απάντησε όλο νόημα «μια χαρά θα είμαστε» προσθέτοντας «είμαστε μια χαρά με τον Robert».

Φυσικά όπως συμβαίνει με αυτές τις δηλώσεις τώρα έχουμε ακόμα περισσότερες απορίες. Τα ξαναβρήκαν, είναι χωρισμένοι, έχουν γίνει κολλητοί, ή δε μιλιούνται και η Kristen μας έχει φλομώσει στο ψέμα;

Για να δούμε!



Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα