Καταγγελίες για κακομεταχείριση από πρώην παίκτρια του Next Top Model

Καταγγελίες για κακομεταχείριση από πρώην παίκτρια του Next Top Model

Η Ειρήνη μιλάει έξω από τα δόντια για τις συνθήκες του ριάλιτι.

Η κάμερα του Super Star συνάντησε την παίκτρια του παιχνιδιού και εκείνη άστραψε και βρόντηξε. «Μας άφηναν νηστικές, μας μετέφεραν στριμωγμένες και η επιτροπή μας έριχνε το δούλεμα του αιώνα». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να μιλάει για την μεταχείριση που δέχτηκαν τα κορίτσια όσο καιρό βρίσκονταν κλεισμένες στο σπίτι της παραγωγής.
Σχετικά με το κόψιμο των μαλλιών και την αλλαγή της εικόνας τους η Ειρήνη είπε, «ήταν όρος το κούρεμα και το βάψιμο. Όταν ξεκινήσαμε, είχε δοθεί σε όλες μας η σαφέστατη εντολή ότι όποια δεν το κάνει, φεύγει από το παιχνίδι. Άρα ό,τι κάναμε ήταν εξαναγκαστικό. Κανένα κορίτσι δεν θα έλεγε όχι και δεν θα χαλούσε την καριέρα του για ένα κόψιμο μαλλιού ή ένα βάψιμο».
Εκτός όμως από τις σοβαρότατες καταγγελίες για τους όρους του παιχνιδιού, η παίκτρια κατήγγειλε πως δεν είχαν φαγητό προκειμένου να παραμένουν στα σωστά κιλά. «Μας άφηναν νηστικές, και όταν μας έφερναν φαγητό, αφού έβαζε ο θεός το χέρι του, παρήγγειλαν απ΄έξω σουβλάκια και κεμπάμπ. Άμα είχαμε τύχη, τρώγαμε και δυο φορές την ημέρα. Ότι και να μας έφερναν το τρώγαμε, γιατί είχαμε πρόβλημα με το φαγητό. Δεν τρώγαμε και συχνά. Ότι μας έφερναν το καταβροχθίζαμε».
Τέλος, το νεαρό μοντέλο έκανε λόγο και για προβλήματα κατά τη μεταφορά των κοριτσιών στα εξωτερικά γυρισμάτα καθώς όπως είπε, «ήμασταν στριμωγμένες 20 κοπέλες σε βαν 12 θέσεων. Όλοι οι καλοί χωράγανε. Ήμασταν η μια πάνω στην άλλη σαν σαρδέλες και είχαμε και ένα σωρό ανάγκες που δεν μπορούσαμε να τις ικανοποιήσουμε. Πεινάγαμε, θέλαμε να πάμε τουαλέτα».
Τελικά μήπως τα κορίτσια πέρασαν δια πυρός και σιδήρου μέχρι να τελειώσει το ριάλιτι γι' αυτό και ο εκνευρισμός και τα νεύρα;