Adele Vs Blake Lively.Ποιο κορίτσι της showbiz ντύθηκε όντως νυφούλα;

Adele Vs Blake Lively.Ποιο κορίτσι της showbiz ντύθηκε όντως νυφούλα;

Οι καμπάνες του γάμου ήχησαν στη showbiz. Για ποιο από τα δύο αγαπημένα ζευγάρια;

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις των ανθρώπων είναι κάτι απασχολεί έντονα τους πάντες. Ένας γάμος, μία βάφτιση, μία κηδεία είναι σημείο συνάντησης για φίλους, γνωστούς, εχθρούς και συγγενείς και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση για τους celebrity. Αλλά αν ένας γάμος είναι αντικείμενο συζήτησης για καθημερινούς ανθρώπους, πόσο μάλλον όταν αυτός σχετίζεται με διάσημους. Μόνο παράξενο δεν είναι λοιπόν που την τελευταία εβδομάδα οι φήμες οργίασαν ότι η φωνάρα της μουσικής βιομηχανίας Adele και μέλλουσα μητέρα παντρεύτηκε τον καλό της Simon Konecki, ενώ χθες έγινε γνωστή και η είδηση ότι η Blake Lively έδεσε για τα καλά το γάιδαρο της στο πλευρό του super γόη, Ryan Reynolds. Ποιο ζευγάρι τελικά όμως ενώθηκε πραγματικά με τα ιερά δεσμά του γάμου;

Adele-Simon Konecki
Το ξέρουμε πως αγαπάτε την Adele γιατί είναι όμορφη, ζουμερή, ταλαντούχα, γλυκιά και μία γυναίκα με τον οποία εύκολα μπορείτε να ταυτιστείτε, αλλά όσο και να θέλαμε να είναι αλήθεια η πληροφορία του γάμου τους, δυστυχώς η τραγουδίστρια τη διέψευσε λέγοντας πως ναι μεν περιμένει τον πελαργό σύντομα, αλλά την κουλούρα δεν θα την περάσει ακόμα. Αυτή η μέλλουσα μανούλα ζει τη ζωή της χωρίς να νιώθει την πίεση να επισημοποιήσει κάτι και αυτός είναι ένας λόγος που τη λατρεύουμε. You go (single) girl.

Blake Lively-Ryan Reynolds
Αυτό το αγόρι του όμορφο που ήταν παντρεμένο με τη Scarlett Johansson μπορεί να χώρισε, αλλά δεν έμεινε άπραγο όσον αφορά στα ερωτικά και γνώρισε στα γυρίσματα του Green Lantern την όμορφη ντεμπουντάντ του Gossip Girl, Blake Lively, την ερωτεύθηκε και μετά από ελάχιστα χρόνια σχέσης αποφάσισε να της ζητήσει να γίνει η (δεύτερη) γυναίκα της ζωή του. Προφανώς, η ξανθιά καλλονή έπαιξε σωστά τα χαρτιά της για να καταφέρει να τυλίξει το διάσημο γόη, έτσι δεν είναι παράξενο που μάθαμε πως χθες τον παντρεύτηκε σε μία κρυφή τελετή με παπά και κουμπάρο και τη Florence Welch των Florence and the Machine να δίνει performance μόνο για τους νεόνυμφους. Να ζήσουν τα παιδιά, που αν μη τι άλλο μπορούμε να πούμε πως είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια στη showbiz. Τι άλλο να ευχηθούμε εκτός από βίον ανθόσπαρτον.

Διαβάστε περισσότερα:

Blake Lively: Ποιο είναι το πιο αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!