Δείτε το δοκιμαστικό της Kate Winslet για τον Τιτανικό,15 χρόνια μετά

Δείτε το δοκιμαστικό της Kate Winslet για τον Τιτανικό,15 χρόνια μετά

Σκηνές που δεν έχετε ξαναδεί

Η Kate Winslet και ο Leonardo DiCaprio προσπάθησαν σκληρά να αποτινάξουν από πάνω τους τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας "Τιτανικός" και το κατάφεραν σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά η ταινία θα συνεχίσει να τους ακολουθεί για πάντα.

Σήμερα 15 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας -που είναι στη δεύτερη θέση με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών- ο "Τιτανικός" θα κυκλοφορήσει σε Blue-ray, στο οποίο μάλιστα θα υπάρχουν έξτρα σκηνές. Μια από αυτές, είναι το πρώτο δοκιμαστικό της 19χρονης τότε ηθοποιού. Τη σκηνή μοιράζεται με τον Jeremy Sisto (γνωστό από την σειρά "Six feet under" και "Law & Order" ), o οποίος αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Leonardo. Ούτε όμως η Winslet, ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη James Cameron. Για την ακρίβεια ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα προτίμησης. Ονόματα όπως της Jennifer Aniston, της Madonna, της Drew Barrymore, της Angelina Jolie και πολλών άλλων ηθοποιών προηγούνταν της Kate, η οποία όμως τα κατάφερε και πήρε το ρόλο, που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή και την καριέρα.

Για την ιστορία, η Winslet ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία "Τιτανικός", αλλά όχι και ο Leonardo, ο οποίος μάλιστα δεν εμφανίστηκε καθόλου στην απονομή εκείνη τη χρονιά σε μια προσπάθεια να σνομπάρει την Ακαδημία.
Δείτε το δοκιμαστικό, που έκανε τον Cameron να αλλάξει ευτυχώς γνώμη.