O Kanye West έβλεπε το sex tape της Kim ενώ έκανε σεξ με τις πρώην του! (φωτος)

O Kanye West έβλεπε το sex tape της Kim ενώ έκανε σεξ με τις πρώην του! (φωτος)

Οι πρώην του Kanye τι γνώμη έχουν αλήθεια;

Τι σου είναι η ζωή. Ακόμα και οι πλέον διάσημοι αστέρες της μουσικής, όπως ο Kanye West, έχουν τις εμμονές και τις σκοτεινές πλευρές τους.
Η εμμονή του γνωστού ράπερ δεν είναι άλλη από την νυν κοπέλα του, Kim Kardashian. Και δεν πρόκειται για "ασθένεια" που απέκτησε από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι. Όχι!

Ο West την είχε βάλει στο μάτι χρόνια πριν, ενώ η Kim ήταν σε άλλες σχέσεις, και την ύπαρξή του, πιθανότατα, την γνώριζε μόνο από τα άλμπουμ του. Το "την είχε βάλει στο μάτι", μάλιστα, είχε μια και πιό κυριολεκτική έννοια.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν MME στις ΗΠΑ, ο τραγουδιστής ερεθιζόταν παρακολουθώντας την περιβόητη sex tape που είχε γυρίσει η Kardashian με τον τραγουδιστή Ray J, για την οποία η celebrity personna είχε δηλώσει πως την εκτόξευσε σε αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως. Μέχρι εδώ όλα καλά και ωραία. Άλλωστε το τι ερεθίζει τον καθένα είναι απολύτως σεβαστό.

Η είδηση σε όλη την υπόθεση είναι στο ότι την παρακολουθούσε ενώ έκανε σεξ με τις (τότε) κοπέλες του! Μα τόση ανωτερότητα πια αυτά τα κορίτσια; Σουηδία γίναμε...

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Στον Robert άρεσε να γλείφει τις μασχάλες μου!


Ποιός star του Hollywood κυκλοφόρησε, εμφανέστατα, χωρίς εσώρουχο; (φωτος)