Sofia Vergara: Έκανε καμβά το γυμνό της κορμί

Γωγώ Φούντα
Sofia Vergara: Έκανε καμβά το γυμνό της κορμί

Το κορίτσι αγαπάει την τέχνη και... φαίνεται!

Kαμβά αποφάσισε να κάνει το διάσημο κατά τ' άλλα κορμί της, η σέξι ηθοποιός Sofia Vergara, για χάρη του καλού της φίλου Ισπανοαμερικανού καλλιτέχνη Domingo Zapata ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις ομολογουμένως αστείες και ιδιαίτερες πόζες με τους εκατοντάδες θαυμαστές της.

Φορώντας μόνο τα μαύρα της εσώρουχα, και αφήνοντας σε κοινή θέα τις διάσημες καμπύλες της, δέχεται τις... περιποιήσεις του καλού της φίλου ο οποίος ζωγραφίζει κυριολεκτικά πάνω στο κορμί της. Ένα τεράστιο «I Dream» και μία μεγάλη κόκκινη καρδιά ήταν μερικές από τις... δημιουργίες του Zapata στο γυμνασμένο στομάχι της Κολομβιανής star.

Φυσικά οι ρόλοι δεν περέμειναν ίδιοι, καθώς κάποια στιγμή η Sofia αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αναλάβει αυτή χρέη ζωγράφου. Παραμένοντας με τα εσώρουχα, και φορώντας από πάνω μία ρόμπα σε animal print, άρχισε να ζωγραφίζει το... ολίγον τριχωτό στομάχι του φίλου της σκασμένη στα γέλια.

H σέξι ηθοποιός, η οποία να ανακοίνωσε πρόσφατα τον αρραβώνα της με τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της, και έχει ήδη έναν 19χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο, δήλωσε πως θα το σκεφτόταν σοβαρά να μεγαλώσει την οικογένειά της καθώς θεωρεί ότι ακόμα και ένα παιδί είναι μία χαρά. Πάντως, σχετικά με την ημερομηνία του γάμου, δεν είπε κουβέντα.

Διαβάστε επίσης:

Sofia Vergara: Φωτογραφήθηκε topless

Οι πιο πολύκροτοι χωρισμοί του 2012

Ποια star βγήκε έξω με τα «μαγαζιά της ανοιχτά»;