Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";

Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος.

Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα λένε αμερικανοί και μάλλον έχουν δίκαιο.
Σχεδόν ένα χρόνο πριν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωνε σε συνέντευξή της: «Θαυμάζω πραγματικά την Άννα Βίσση, δεν χρειαζόταν όμως, αυτή η εκπομπή για να το καταλάβω. Δεν χρειαζόμουν τις παραπάνω πληροφορίες. Το τι κάνει στη ζωή της, δεν με αφορά καθόλου. Είμαι της γνώμης πως, σε εμάς τους καλλιτέχνες, όταν είμαστε πάνω στη σκηνή, φαίνονται όλα. Οι σκέψεις μας, οι μικροπρέπειές μας, τα λάθη μας, το ήθος μας. Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω έκθεση».

Αν και η Ελεωνόρα δεν σχολιάσε την Άννα, αλλά την επιλογή της να κάνει τη ζωή της reality, εν τούτοις η Βίσση έδειξε ανωτερότητα Τα λόγια όμως είναι λόγια και μένουν στο παρελθόν. Έτσι σκέφτηκε η Άννα Βίσση και πρότεινε στην Ελεωνόρα να παίξει το ρόλο της Μάγισσας Λόα στους Δαίμονες, που θα ανέβουν στο Παλλάς στις 3 Απριλίου.

Πάντως η Άννα θα έχει την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της έστω και ψεύτικα. Στο πρώτο μέρος της παράστασης που διαδραματίζεται στο Μεσαίωνα, η Άννα υποδύεται μια αρχόντισσα τη Ροζάνα, η οποία παρεμπιπτόντως είναι παρθένα(!) και στο τέλος καίει στην πυρά την Μάγισσα, φωνάζοντας Κάψτε την, κάψτε την.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...