Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της Jennifer Aniston; (βίντεο!)

Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της Jennifer Aniston; (βίντεο!)

Οι ... πανέξυπνες απαντήσεις της σταρ σε όλες τις φήμες!

H Jennifer Aniston πάντα βρισκόταν στο στόχαστρο σχεδόν κάθε είδους tabloid και φήμης και αυτή τη φορά αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση, μία και καλή με ένα «κλεμένο» βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της.

Οι εικόνες εξηγούν τα πάντα: Τη μανία της να γίνει μάνα, τις σχέσεις με τους γείτονες, τις πισίνες, το πόσο άθλια οδηγός είναι, τα φαινομενικά υπέροχα μαλλιά της και το πώς φυσικά κρατιέται σε φόρμα μετά στα 40!

Φυσικά και δεν πρόκειται για αληθινό βίντεο αλλά για μία ακόμη διαφήμιση του νερού Smartwater στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστεί. Για πολλοστή φορά η Aniston συνεργάζεται με το γνωστό label, αυτή τη φορά όμως χρησιμοποιεί εκτός από τα τηλεοπτικά διαφημιστικά και τα έντυπα, ένα σύντομο και χιουμοριστικό viral βιντεάκι για να παίξει με όλες τις τελευταίες φήμες που την ακολουθούν.

Η Aniston αυτοσαρκάζεται με τον πιο cool τρόπο και εκτός από το ότι παραδέχεται να κουβαλάει 3 παιδιά (!) και κρύβει την κοιλιά της, αποκαλύπτει τα κατεστραμένα αληθινά μαλλιά της συν το ότι είναι η πραγματική μητέρα του... Jimmy Kimmel! Αν δεν το δείτε (στο κάτω μέρος της οθόνης) δεν θα καταλάβετε... Η Jennifer αποδεκνύει για μία ακόμη φορά ότι είναι μία πραγματική σταρ, ακομπλεξάριστη και με μεγάλο απόθεμα χιούμορ!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Πόσο άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων;

Η αγαπημένη σαλάτα με quinoa της Jennifer Aniston

Πώς θα αποκτήσω τους κοιλιακούς της Jennifer Aniston;