Μariah Carey: Μας δείχνει με περηφάνεια πόσο μεγάλωσαν τα απίθανα διδυμάκια της

Γωγώ Φούντα
Μariah Carey: Μας δείχνει με περηφάνεια πόσο μεγάλωσαν τα απίθανα διδυμάκια της

Τα δίδυμα της Mariah μεγάλωσαν και είναι πιο αξιολάτρευτα από ποτέ...

Λατρεύουν τα δίδυμα παιδιά τους και δεν χάνουν ευκαιρία να το μοιράζονται με τους θαυμαστές τους. Ο λόγος για το διάσημο ζευγάρι Mariah Carey και Nick Cannon, οι οποίοι δημοσίευσαν μια σειρά από αστείες και πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τα δύο αξιολάτρευτα πιτσιρίκια τους.

Ο μικρούλης Moroccan, ο οποίος πήρε το όνομά του από το στιλ του δωματίου στο οποίο η διάσημη μαμά τους δέχτηκε πρόταση γάμου από τον μπαμπά τους, και η αδερφούλα του Monroe, η οποία καλά μαντέψατε, πήρε το όνομά της από το είδωλο της Mariah, πότε απαθανατίζονται στη βεράντα του σπιτιού, πότε στην πισίνα και πότε, η μικρή πάντα, με ένα ασημί βραδινό φόρεμα!

Μάλιστα, η αδυναμία του διάσημου ζεύγους στα παιδιά του, είναι τόσο μεγάλη, που δεν δίστασαν να τους διοργανώσουν, λίγο καιρό πριν, ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στο Plaza Athenee στο Παρίσι. Τα δώρα της περήφανης μαμάς και του εξίσου περήφανου μπαμπά προς τα βλαστάρια τους ήταν από μία Ferrari μινιατούρα, από ένα τεράστιο κουνιστό αλογάκι και ένα λευκό πιάνο!

Όσον αφορά στα επαγγελματικά τους, η Carey θα καθίσει φέτος στη θέση του κριτή του διάσημου show American Idol, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ανταγωνιστικού show America's Got Talent. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν λόγο για ένταση στις σχέσεις μεταξύ της διάσημης ντίβας και της επίσης κριτή στο show Nicki Minaj με αφορμή την κριτική της δεύτερης προς έναν διαγωνιζόμενο.

Η τηλεοπτική σεζόν είναι μακρά για να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια...

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η νέα κριτής στο «American Idol»;

Σοκ στη μουσική βιομηχανία αυτοκτόνησε ο μάνατζερ της Mariah Carey

Mariah Carrey: Πουλά το πολυτελές ησυχαστήριό της!