Heidi Klum: Topless στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου

Γωγώ Φούντα
Heidi Klum: Topless στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου

O Seal τα είδε αυτά;

Θυμάστε που η Heidi Klum κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της Seal ότι κάνει άστατη ζωή και όλοι υπέθεταν ότι ίσως και να ζηλεύει; Ε λοιπόν κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, καθώς η γερμανίδα καλλονή εδώ και λίγο διάστημα έχει μάτια μόνο για έναν άντρα και δεν είναι άλλος από τον σωματοφύλακά της Martin Kirsten.

O φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε το νεοσύστατο και μάλλον αρκετά ερωτευμένο ζευγάρι, σε πισίνα να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό. Οι δύο τους ηταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους ενώ αρκετές φορές ο ένας άλειφε με αντηλιακό τον άλλο. Το highlight φυσικά, δεν ήταν το απίστευτο κορμί της Klum, ούτε και οι τρυφεροί εναγκαλισμοί με το σύντροφό της, αλλά το γεγονός ότι το supermodel ήταν... topless!

Από το οικογενειακό αυτό σκηνικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά της Klum, τα οποία φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο νέο αμόρε της μαμάς. Άλλωστε, δεν είναι μία νέα και άγνωστη φιγούρα γι' αυτά, καθώς ο Kirsten δουλεύει για την οικογένεια ήδη τέσσερα χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων.

Υποψιαζόμαστε ότι αυτή του Seal την έχασε λίγο καιρό πριν...

Διαβάστε επίσης:

Hollywood και κέρατο: Όταν οι stars απατούν με τις υπαλλήλους τους!

Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!

Η Heidi Klum κεράτωνε τον Seal με τον σωματοφύλακά της;