Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνεργάτες της διασκεδάζουν στα παρασκήνια φωτογράφησης...

Φωτογραφία με όλη της την ομάδα και φυσικά την φετινή της παρτενέρ Έλενα Παπαρίζου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Νατάσα Θεοδωρίδου από τα παρασκήνια της φωτογράφησης των δύο Ελληνίδων star για την αφίσα του σχήματος.

Νατάσα και Έλενα ντυμένες στα μαύρα μεταμορφώθηκαν σε σέξι θηλυκά ενώ δεν σταμάτησαν να ανταλλάσουν πειράγματα με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας ότι η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι δύο τραγουδίστριες υπόσχονται έναν χειμώνα γεμάτο εκπλήξεις και φυσικά μουσική και διασκέδαση, στο σχήμα τους που κάνει έναρξη στις 19 Οκτωβρίου στο Βοτανικό.

Στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας βρίσκεται μία έμπειρη ομάδα η οποία φροντίζει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα έμπειρα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση αναλαμβάνουν το hair styling, styling των εμφανίσεων είναι από τον Γιώργο Σεγρεδάκη, το make up αναλαμβάνει η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ ο Γιάννης Μαρκετάκης, χρόνια τώρα είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα η Έλενα Παπαρίζου για το μακιγιάζ της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο OK! που κυκλοφορεί...

Διαβάστε επίσης:

Το φθινόπωρο βρήκε τους Έλληνες stars σε παραλίες και νυχτερινά κέντρα

Οι λαμπερές πρεμιέρες του Σ/Κ και τα τελευταία μπάνια των celebrities