Britney Spears: Από ποια σπάνια, δερματική πάθηση υποφέρει;

Britney Spears: Από ποια σπάνια, δερματική πάθηση υποφέρει;

Η τραγουδίστρια και κριτής έχει ψωρίαση

Τέσσερα χρόνια μετά την -πολύ δημόσια- κατάρρευσή της, η Britney Spears επανήλθε ως κριτής του αμερικανικού X Factor. Οι απανταχού fans της χάρηκαν που την είδαν ξανά καλά στο talent show αλλά, όπως όλα δείχνουν, το άγχος για τις εμφανίσεις της σε αυτό της προκάλεσε έξαρση μίας πολύ εμφανούς πάθησης του δέρματος.

Σύμφωνα με το National Enquirer, η Britney Spears πάσχει από ψωρίαση. Στις φωτογραφίες από την πρεμιέρα του talent show, την περασμένη εβδομάδα, είδαμε την κριτή, να φωτογραφίζεται μαζί με τους συναδέλφους της φορώντας body- conscious, μπλε φόρεμα με print. Και ενώ όλη η εικόνα της έδειχνε polished και αψεγάδιαστη, κοιτώντας προσεκτικότερα μπορεί κανείς να δει, στα πόδια της τα κόκκινα εξανθήματα, που είναι χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πάθησης του δέρματος.

Πηγή ανέφερε στο αμερικανικό site: «Η Britney είχε αυτό το πρόβλημα με το δέρμα της εδώ και πολύ καιρό, αλλά, όταν βρίσκεται σε πίεση, τα εξανθήματα μεγαλώνουν. Τώρα, δεν μπορεί να σταματήσει να ξύνεται. Έχει μία ειδική κρέμα για την κατάστασή της, αλλά λέει ότι την καίει, οπότε σταμάτησε να την χρησιμοποιεί».

Η Spears δεν είναι η μόνη σταρ που υποφέρει από το αυτοάνοσο δερματικό νόσημα. Την περασμένη χρονιά, η Kim Kardashian αποκάλυψε σε εκατομμύρια τηλεθεατές του reality show της, Keeping Up with the Kardashians, ένα τεράστιο, κόκκινο εξάνθημα που εξαπλωνόταν από τα πόδια της, μέχρι το στομάχι της.

Διαβάστε ακόμα:
Μια ιστορική κόντρα αναβιώνει: Britney Vs Christina ξανά
Britney Spears: δε θέλω να γίνω σαν τη Kim Kardashian
Η Kim Kardashian έχει ψωρίαση