H Kate Moss ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη!

H Kate Moss ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη!

Το δυναμικό come back του style icon μετά τις διακοπές

Η Kate Moss πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα μαυρίζοντας στις παραλίες της Ibiza, επέστρεψε όμως στα πάτρια εδάφη για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μετά του συζύγου της, Jamie Hince. Η 38χρονη επανήλθε στις εκθαμβωτικές της εμφανίσεις με ένα σουέντ little black dress που κατέληγε σε κρόσσια. Ολοκλήρωσε το look με μία μάυρη ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνες επίσης μάυρες μπαρέτες- σπάζοντας τη μονοτονία με ένα κίτρινο clutch.

To supermodel έδωσε το παρόν στη συναυλία του rock star συζύγου της με την μπάντα του, The Kills μετά το fashion show των Silencio και Diesel στην Serpentine Gallery. Το ζευγάρι συνέχισε σε άλλο πάρτυ στο Arts Club, για το Mayfair μαζί με την Kelly Osbourne, τη Liberty Ross και τον Harry Styles. Ο Jamie Hince δεν την άφηνε από τα μάτια του και είχε συνεχώς το χέρι του γύρω της. Παρότι η Kate έχει ήδη δύο καμπάνιες να τρέχουν για τη Mangoκαι τη rag & bone, θα δοκιμάσει όπως φαίνεται την τύχη της και σε άλλα χωράφια.

Η φίλη της παραγωγός Sadie Frost ανακοίνωσε ότι την παρακαλάει να κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Η πρών σύζυγος του Jude Law δήλωσε: «Έχω τη δική μου εταιρεία, την Blonde to Black και θα θέλαμε πολύ να δούμε την Kate στη μεγάλη οθόνη. Έχουμε ξανασυνεργαστεί με την Katy Brand για το Red Nose Day του 2009 και η Kate τα καταφέρνει υπέροχα στην οθόνη! Πάντα της λέω να το τολμήσει και πως πρέπει να το κάνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή και έχω το κατάλληλο σενάριο για εκείνη!»

Διαβάστε ακόμη:

Kate Moss- George Michael: Μαζί στο εξώφυλλο της Vogue Paris

Η Olivia Palermo κλέβει την παράσταση στο show του οίκου Mulberry

Η Kate Moss στην καμπάνια των Mango